Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Schiphol

Taxi Schiphol

Schiphol taxi nodig? Dit boek je eenvoudig bij ons online! Vul het vertrekadres, de gewenste datum en het aantal reizigers in om de ritprijs te berekenen. Voor een scherp tarief brengen wij je van en naar Schiphol Airport!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

man op bankje aan het wachten op taxi Schiphol

Bestel je Schiphol taxi online

Ga onbezorgd op reis en boek vooraf een taxi naar Schiphol. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip op Schiphol bent. Vanuit heel Nederland kan je bij ons een goedkope taxi bestellen die je op tijd naar de luchthaven brengt. Zo kan je lekker ontspannen aan je vlucht beginnen zonder je druk te maken over het vervoer.

Bij Taxi Schiphol weet je dat je voordelig van en naar de Amsterdamse luchthaven reist. Door geboekte ritten met slimme technologie aan vervoerders te koppelen, kunnen wij altijd een lage prijs hanteren. Of het nu gaat om een normale taxi, luxe vervoer of een taxibusje (voor meer dan 3 personen): op deze manier hoeft je rit nooit veel te kosten. Boek een goedkope taxi naar Schiphol vooraf online en bespaar tot 70% op je ritprijs!

Regel dus direct je taxi of taxibus om van onze voordelen te profiteren:
• Scherpste tarieven (tot 70% goedkoper dan het kilometertarief).
• Je rit kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van je rit.
• Wij vervoeren je bagage gratis.
• Al jarenlange gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol (met een 9.3 reizigerswaardering zorgen wij steeds opnieuw voor tevreden klanten).
• Bij vluchtvertraging blijven we op je wachten.
• Door bij te dragen aan de beperking van CO2-uitstoot, dragen we bij aan een beter milieu (ook een elektrische taxi behoort tot de mogelijkheden).

reizigers op luchthaven die een Schiphol taxi bestellen

Goede service staat bij sneleentaxi hoog in het vaandel

Wij begrijpen dat er zich situaties voor kunnen doen waardoor je toch af wilt zien van de geboekte rit. Gaat je reis bijvoorbeeld onverhoopt toch niet door? Dan kun je, tot 3 uur voor vertrek, de geboekte schipholtaxi zonder kosten annuleren. Wij zullen het betaalde bedrag dan volledig crediteren. Na annulering zullen wij jouw vervoerder zelf op de hoogte stellen van de annulering. Je hoeft dus zelf geen contact op te nemen met de chauffeur die aan jouw rit gekoppeld was. Wanneer de boeking met iDeal betaald is, dan zal het bedrag binnen 3 werkdagen na annulering weer op je rekening staan.

Wij vervoeren zowel van als naar de luchthaven; je kunt bij ons dus direct een retour bestellen. Voor de terugreis vanaf Schiphol houden onze chauffeurs de status van je vlucht voortdurend in de gaten. Hier wordt rekening mee gehouden met betrekking tot het ophaalmoment van je taxirit. Onze chauffeurs blijven namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de aanvullende informatie van je vlucht die op de luchthaven bekend is.

Wanneer er zich onverwachte omstandigheden voordoen die voor extra vertraging zorgen (zoals een lange douanecontrole), kan je altijd in contact komen met onze chauffeur van Taxi Amsterdam Schiphol. Zijn contactgegevens staan vermeld in de bevestigingsmail van de geboekte rit.

zonsondergang bij vliegtuig op Schiphol

Reis met onze goedkope taxi naar Schiphol

We kunnen wel stellen dat de meest geboekte taxi van Nederland, de taxi naar Schiphol is. Dagelijks gaan duizenden reizigers per taxi van of naar de luchthaven. Ook op sneleentaxi.nl zijn ritten naar Schiphol het populairst. De meest geboekte routes zijn hierbij de taxi Amsterdam – Schiphol, de taxi Rotterdam – Schiphol en de taxi van Utrecht naar Schiphol. Echter komen er ook uit het noorden van Groningen en het zuiden van Limburg dagelijks boekingen binnen.

Aangezien Schiphol Airport zo’n populaire locatie is, is het voor taxibedrijven vaak mogelijk om ritten te combineren. Vandaar dat Schipholritten vaak voor een scherp tarief kunnen worden aangeboden. Het is dan ook eigenlijk altijd voordeliger om je rit van tevoren te boeken in plaats van last minute een taxi te bellen of op een standplaats in te stappen. Dan betaal je namelijk gewoon het metertarief.

Door de vroegboekkorting die wij hanteren, waarbij je tot 24 uur voor aanvang van je rit profiteert van onze scherpste tarieven, hoeft je rit nooit veel te kosten. Deze prijs is tot wel 70% goedkoper dan de meterprijs. Op veel trajecten hebben wij daardoor de goedkoopste Schipholtaxi van Nederland. Onze taxi’s kunnen dan ook vanuit heel Nederland geboekt worden. Er is keuze uit standaard vervoer, luxe vervoer, taxibusjes en elektrische taxi’s. Benieuwd wat een taxi naar de Amsterdamse luchthaven kost? Voer hierboven je vertrek- en bestemmingsadres in, en bereken de kosten voor je taxi direct online!

Informatie over Schiphol


Naam: Koninklijke Luchthaven Schiphol
Adres: Evert van de Beekstraat 202
Postcode: 1118 CP
Gemeente: Haarlemmermeer
Aantal vluchten in 2019: 496.826
IATA: AMS
ICAO: EHAM
Opgericht: 1920
Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group
Thuishaven van: KLM, Martinair, Corendon, TUI fly, Transavia
Passagiersaantallen per jaar:
2012: 50.976.000
2013: 52.569.200
2014: 54.987.500
2015: 58.200.000
2016: 63.300.000
2017: 68.400.000
2018: 71.000.000
2019: 71.700.000
2020: 20.900.000

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9