Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Sneleentaxi start crowdfunding

In de afgelopen drie jaar heeft sneleentaxi een landelijk dekkend netwerk van vervoerders opgezet en honderdduizenden tevreden passagiers vervoerd. Nu is het tijd om het online boekingsplatform verder te ontwikkelen en de loze kilometers in de vervoersmarkt nog verder terug te dringen. Hiervoor heeft sneleentaxi de hulp van het publiek ingeroepen. Want waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Wat doet sneleentaxi?
Twee op de drie taxi's rijdt zonder passagiers over de weg. Dit zorgt voor dure taxiritten voor de passagier, ergernis onder de chauffeurs en onnodig hoge CO₂-uitstoot. Sneleentaxi gebruikt slimme technologie om vervoerders en passagiers te matchen en deze loze kilometers zoveel mogelijk terug te dringen. Doordat taxibedrijven zelf de ritten kunnen aannemen die zij willen rijden, kunnen zij slimmer plannen en kan sneleentaxi de kosten voor de klant verlagen.

Wat wil sneleentaxi?
Sneleentaxi mikt op een besparing van ruim 2 miljoen kilometer in 2021. In de afgelopen jaren zijn hier al flinke stappen in gemaakt. Nu is het tijd om door te groeien. Door de schaalbaarheid van zowel het business model als de technologie, ligt een flinke groei in het vooruitzicht. Om dit bewerkstelligen, moet er geïnvesteerd worden. Hiervoor is sneleentaxi een crowdfunding gestart.

Hoeveel geld is er nodig?
Sneleentaxi heeft als doel gesteld om een minimaal bedrag op te halen van €300.000. Het maximale doelbedrag is €500.000. In de korte tijd dat crowdfunding nu gaande is, is er al ruim 130 duizend euro opgehaald.

Wat gaat er gebeuren met de investering?
Met de investering wordt het development team van sneleentaxi uitgebreid. Hierdoor komt de ontwikkeling van de sneleentaxi-app in een stroomversnelling. Met deze app kan straks iedereen in Nederland op welk moment dan ook vervoer op maat bestellen.

Waarom investeren in sneleentaxi?

  • Voor iedereen toegankelijk, één aandeel is slechts €47,81
  • Unieke kans om aandeelhouder te worden van een van de snelst groeiende en innovatieve ondernemingen van Nederland
  • Mooie extra's voor grote investeerders
  • Vriend van zowel de passagier als de vervoerder
  • Schaalbaar en klaar voor de toekomst

Sneleentaxi - Tot nu toe bereikt

Hoe kun je investeren?
Een aandeel verkrijgen in sneleentaxi is heel eenvoudig. Hieronder hebben we de belangrijkste stappen voor je weergegeven. Houd hierbij een kopie van je ID-kaart gereed.

  • Ga naar de pitch van sneleentaxi op Symbid.nl.
  • Klik op de Investeer-button en maak een account aan.
  • Bepaal hoeveel je wilt investeren & geef je motivatie.
  • Koop je sneleentaxi-aandelen via je vertrouwde bankomgeving.
  • Je bent klaar. Welkom als aandeelhouder van sneleentaxi!

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0302271798 of mail naar symbid@sneleentaxi.nl. We plannen graag een gesprek met je in. Tevens ben je natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor.

Naar de funding-campagne