Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Sneleentaxi behaalt TX-Keurmerk

Het landelijke kwaliteitskeurmerk in de taxibranche

Mooi nieuws! Sneleentaxi heeft het TX-Keurmerk behaald. Dit is een unieke prestatie, aangezien dit keurmerk in principe alleen wordt gegeven aan bedrijven die zelf chauffeurs in dienst hebben. Wij zijn zeer trots dat wij, als platform, door dit landelijke en onafhankelijke keurmerk zijn erkend. De kwaliteit van het vervoer staat bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt bevestigd door onze uitmuntende reizigersbeoordeling van een 9,3 op de schaal van 1-10. Dat dit nu wordt beloond met een TX-Keurmerk, is een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zijn.


Wat houdt een TX-keurmerk in?

Het TX-Keurmerk is in 2004 opgericht door Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en is het enige landelijke kwaliteitskeurmerk in de taxibranche. TX-Keur heeft de kwaliteit en veiligheid van een taxirit als uitgangspunt. Pas als aan alle voorwaarden wordt voldaan, wordt het kwaliteitslabel TX-Keur toegekend. Een ondernemer moet aan veel kwaliteitseisen en reglementen voldoen voordat hij het keurmerk mag voeren.

TX-Keur staat garant voor:

  • betrouwbaarheid & veiligheid
  • gecontroleerde kwaliteit & vakkundige chauffeurs
  • comfortabel & veilig taxivervoer
  • onpartijdigheid & controles

Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van TX-Keur.


Efficiëntere taximarkt

Wij geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht. Hierdoor houden we de prijzen laag en de service hoog. Tevens besparen we vele loze kilometers, met als gevolg een lagere CO2-uitstoot. Met het TX-Keurmerk kunnen wij onze vervoersopties verder verbreden. We zijn zeer verheugd dat we onze missie verder kunnen uitrollen en dat de taximarkt zo steeds een stukje efficiënter wordt.

TX Keur - Het keurmerk in personenvervoer