Verhoog uw aantal taxiritten

Bel vandaag nog met een van onze medewerkers op 030 2271795 of vul ons contactformulier in.
  • ticku loopt geen risico
  • tickgroot advertentiebereik
  • tickvolledige transparantie

Verhoog uw aantal taxiritten dankzij onze taxi marketing

U heeft ongetwijfeld weleens berekend wat stilstaande taxi’s uw bedrijf kosten. Een verhoging van het aantal taxiritten zou een enorme boost kunnen geven aan de groei van uw vervoersbedrijf. Maar hoe komt u aan deze extra klanten? Taxi marketing op lokaal niveau kost een hoop tijd en is niet altijd even goed meetbaar. Tevens is er veel kennis en ervaring vereist om op de juiste manieren te adverteren en daarmee de marketing winstgevend te maken. Sneleentaxi biedt u graag de oplossing; wij nemen u de marketing uit handen en brengen de klanten rechtstreeks en risicoloos naar u toe.

Risicoloos meer klanten met sneleentaxi

Sneleentaxi heeft grote kennis en ervaring op het gebied van marketing voor taxi’s. Wij zetten deze graag in om uw taxibedrijf aan meer klanten te helpen. U loopt daarbij geen enkel risico en rekent af per binnenkomend telefoongesprek. Doordat wij in een persoonlijk gesprek duidelijke afspraken maken over op welke tijden en in welke plaatsen wij marketingactiviteiten voor u zullen verrichten, weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. U hoeft zich vervolgens zelf niet meer druk te maken over uw taxi marketing en kunt zich volledig richten op de rest van uw bedrijf.

Groot bereik en volledige transparantie

Sneleentaxi heeft een groot advertentiebereik. Wij kunnen voor u adverteren via onze website, Google Adwords, social media, onze app, of houden speciaal op uw regio gerichte lokale campagnes. Tevens bundelen wij verschillende regio’s. Hiermee kunnen wij toekomstige klanten voor u bereiken op plekken waar u zelf nu mogelijk niet adverteert. Verder biedt sneleentaxi volledige transparantie. U kunt de telefoongesprekken die wij hebben doorgestuurd allemaal terugluisteren. Hiermee krijgt u inzicht in de kwaliteit van de telefoongesprekken die wij doorsturen en kunt u tevens nagaan hoe uw medewerkers met nieuwe klanten omgaan.

Neem dus nu contact met ons op als u uw aantal taxiritten wil verhogen. Bel ons op 030 2271795 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons

taxi marketing kantoor sneleentaxi

Sneleentaxi

Atoomweg 63
3542 AA  UTRECHT
t. 030 2081200
e. info@sneleentaxi.nl