bel Taxi Sittard

046 2060130

bel

  • ticker staat direct een taxi voor u klaar
  • tickoveral in de regio Sittard
  • tick7 dagen per week bereikbaar

1Zoekt u een taxi in de regio Sittard?

1Bel Taxi Sittard op 046 2060130

1 Er komt zo snel mogelijk een taxi

Taxi Sittard – sneleentaxi.nl

Taxi Sittard is uw ideale taxi-partner in de regio Sittard. Wilt u snel en veilig binnen de regio vervoerd worden? Taxi Sittard staat zeven dagen per week voor u klaar. In het weekend zijn wij ook ’s nachts tot 4 uur te bereiken. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Sittard kan door iedereen in de regio Sittard-Geleen gebeld worden. Zowel inwoners als bezoekers van Sittard, Geleen, Born en kleinere plaatsen in de omgeving kunnen gebruik maken van onze taxiservice. U kunt zich overal binnen de gemeente Sittard-Geleen laten ophalen door een taxi uit ons luxe wagenpark.

Taxi Sittard is er voor iedereen

Sittard-Geleen is een fusiegemeente met bijna 100.000 inwoners, die aan Duitsland en aan België grenst. Vervoer met Taxi Sittard is ideaal voor al uw verplaatsingen in de regio Sittard. Een bezoek aan het historisch centrum van Sittard of een zakelijke afspraak in Geleen? Taxi Sittard brengt u snel en veilig naar uw bestemming. Wilt u gezellig op stap naar een van de bekende kermissen in de regio Sittard-Geleen of een avondje uit in club Mondial in Beek? U hoeft geen BoB te zijn, maar kunt comfortabel reizen met een taxi uit ons uitgebreide wagenpark. Ook tijdens Carnaval en het Oktoberfeest Sittard rijden onze auto’s en busjes voor uw gemak en veiligheid. In Sittard is Sportzone Limburg gevestigd, bestaand uit een groot aantal top-accommodaties. Van voetbalstadion tot topsporthal en van luxe hotel tot atletiekbaan. Taxi of taxibus hierheen nodig? Bel Taxi Sittard!

Taxi Sittard, een slimme keuze

De taxidienst in Sittard staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lage tarieven. Neem contact op met onze centrale en wij zorgen dat u snel wordt opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van Sittard en omgeving. Speciale wensen kunnen altijd besproken worden, zoals vervoer met meerdere personen in een taxibus van Taxi Sittard. Ritten kunnen vooraf gereserveerd worden, maar er kan ook een directe rit besteld worden. Bij Taxi Sittard is de klant koning. Bel ons nu.

Met Taxi Sittard naar het plein

Na een gezellig drankje veilig naar huis met Taxi Sittard