Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Vervoer voor Jeugd

Regel eenvoudig vervoer voor jeugd

Sommige kinderen kunnen niet zelfstandig reizen, bijvoorbeeld omdat ze een beperking hebben of naar (speciaal) onderwijs gaan in een andere regio. Voor deze kinderen verzorgen wij in heel Nederland het vervoer van en naar hun bestemming. Veilig en vertrouwd vervoer is waar wij voor staan; wij werken met ervaren, deskundige en vriendelijke chauffeurs die op tijd komen en voldoen aan de kwaliteitseisen.

Ben jij op zoek naar vervoer voor jeugd, zoals leerlingenvervoer, vervoer van/naar een BSO (buitenschoolse opvang), vervoer naar een Jeugd-ggz instelling of ziekenvervoer? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres! Dankzij ons netwerk van aangesloten en betrouwbare chauffeurs is onze dienstverlening in heel Nederland beschikbaar. Ook voor spoedaanvragen kun je bij ons terecht: onze taxi's kunnen tot 20 minuten van tevoren geboekt worden. Bij sneleentaxi krijg je altijd een privé taxi.

Op deze pagina lees je meer over hoe wij te werk gaan, kun je informatie opvragen over eventuele vergoeding van de vervoerskosten en kan het benodigde jeugdvervoer online worden aangevraagd.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Wij leveren zorgvervoer op maat

Lokale chauffeurs

Door ons grote netwerk van lokale chauffeurs kan er van en naar iedere zorglocatie in heel Nederland een taxi geboekt worden.

TX-Keurmerkhouder

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk: het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Jaarlijks worden wij onafhankelijk getoetst op de landelijke kwaliteitseisen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan écht voor je klaar. Er zijn geen lange wachtrijen, dus je komt snel in contact met onze medewerkers voor al je vragen. Daarnaast staan onze chauffeurs voor je klaar om je te ondersteunen tijdens de rit.

Veilig privé vervoer

Veiligheid staat voorop bij onze chauffeurs. Je krijgt altijd een privé taxi die je veilig naar je bestemming brengt.

Nette facturen

Het is mogelijk om het zorgvervoer op rekening te bestellen. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle geboekte ritten voor (eventuele) declaratie.

Korte aanrijtijden

Door de inzet van privé vervoer en lokale chauffeurs, reis je altijd snel van en naar je bestemming. Je wordt opgehaald op het gekozen tijdstip en er zullen onderweg geen andere passagiers worden opgehaald of afgezet.

Veilig en vertrouwd vervoer naar iedere zorglocatie in Nederland

Vaak komt er bij het regelen van vervoer en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten een hoop kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben. Ons support team staat voor je klaar om je te helpen bij al je vragen of met het aanvragen van het vervoer.

Vervoer voor jeugd aanvragen of informatie aanvragen

Ben jij op zoek naar leerlingenvervoer, vervoer naar een BSO of ander vervoer voor jeugd? Wanneer je op de onderstaande knop klikt, kun je je kunt laten informeren en het benodigde vervoer aanvragen.

Middels dit chatgesprek helpen we je graag wanneer:

  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en in het bezit bent van PGB;
  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en een WLZ indicatie hebt;
  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en gebruik maakt van zorg in natura;
  • je de dagbesteding bent en de opties aan het afwegen bent voor de cliënten om van en naar de dagbesteding vervoert te worden;
  • je de begeleiding van de cliënt bent en de opties aan het afwegen bent om van en naar de dagbesteding te komen;
  • je vrijblijvend informatie wilt over vraagstukken met betrekking tot vervoer van en naar de dagbesteding of over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld over onze werkwijze, tarieven of vergoedingen.
Vervoer voor jeugd aanvragen / informatie opvragen

Ervaringen uit de praktijk

Emilia, coördinerend begeleider zorginstelling

"We werken met kinderen die erg specialistische behandelingen bij ons krijgen, en hierdoor ook extra aandacht verlangen bij hun vervoer. Sneleentaxi heeft hier zeer snel en adequaat op ingespeeld nadat we plots zonder vervoer zaten."

Sabrina, pedagogisch medewerker BSO

"Sneleentaxi verzorgt het vervoer van en naar de BSO voor meerdere vestigingen van ons. Voorheen werkten we met verschillende lokale taxibedrijven, dit is bij sneleentaxi ook het geval, maar dan met een aanspreekpunt :)."

Diana, jeugd consulent bij de gemeente

"Voor meerdere kinderen binnen onze gemeente hebben we sneleentaxi ingeschakeld om zorgvervoer uit te voeren. Dit varieert van schoolvervoer tot vervoer naar de dagbesteding of dagbehandeling. We zijn erg content met sneleentaxi haar dienstverlening!"

Wij werken onder andere samen met:

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet helemaal uit of wil je zorgvervoer aanvragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Open chat+31 85 303 6816zorgvervoer@sneleentaxi.nl