Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Over ons

Onderdeel uitmaken van mensen hun dagelijkse reis.

Dat is onze droom. Waarbij je van tevoren weet waar je aan toe bent. Geen gedoe, maar gewoon gemak en snelheid. De reis is onderdeel van het bereiken van je bestemming. Iedereen heeft zijn eigen bestemmingen in het leven. Wij helpen je graag om daar te komen.

Wij geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht. Wij maken het de reiziger en de chauffeur eenvoudig om elkaar te vinden en iets voor elkaar te betekenen. Door je reis zo efficiënt mogelijk in te richten, houden we de prijzen laag en de service hoog. Tevens besparen we vele loze kilometers, met als gevolg een lagere CO₂-uitstoot.

Sneleentaxi

Voordelen voor passagiers

Je profiteert van scherpe tarieven, tot wel 70% goedkoper dan de meterprijs. Wat je bestemming is, maakt niet uit. Wij rijden overal in Nederland. Ook vervoer van en naar Duitse en Belgische luchthavens is mogelijk. Onze vriendelijke chauffeurs zijn gecontroleerd op hun kwaliteit en zorgen voor een fijne reis. Het bestellen van een taxi doe je eenvoudig online.

Sneleentaxi

Voordelen voor chauffeurs

Sneleentaxi biedt je een grote hoeveelheid ritten per dag. Je ontvangt meldingen van ritten uit je eigen regio en bepaalt zelf of je deze wilt rijden, en voor welk tarief. Je kunt precies de ritten kiezen die goed in jouw agenda passen, waardoor je minder loze kilometers rijdt. Hierdoor kun je meer verdienen in minder tijd. Tevens draag je bij aan het verminderen van de CO₂-uitstoot.

Geschiedenis

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen uit de historie van sneleentaxi. In enkele jaren tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de taximarkt. Maar, onze weg eindigt hier zeker niet. We blijven volop doorgroeien en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Join the movement

Om onze ambities te bereiken, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten die samen met ons mee willen groeien.
Wil je weten hoe het is om te werken bij sneleentaxi?

Bekijk onze vacatures Bekijk onze vacatures