Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Zakelijk bestellen

Boek je taxiritten met een zakelijk account

Met een zakelijk account boek je eenvoudig en voordelig taxiritten voor je bedrijf. Met de dienstverlening van sneleentaxi reizen medewerkers op ieder gewenst moment naar hun bestemming. Vanuit het zakelijke account wordt al het vervoer naar bestemmingen in Nederland en luchthavens in Duitsland en België geboekt.

Ontdek de voordelen van een zakelijk account bij sneleentaxi

zakelijk-bestellen

Voordelen van een zakelijk account

Overal in Nederland

Door ons grote netwerk van chauffeurs kan er van en naar iedere locatie in Nederland een zakelijke taxirit geboekt worden.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je weet vooraf wat de rit gaat kosten. Géén verrassingen achteraf.

Op rekening betalen

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om taxiritten op rekening te bestellen. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle geboekte ritten.

Alle facturen overzichtelijk

Alle facturen staan overzichtelijk in het zakelijke account. Deze facturen kunnen eenvoudig gedownload worden voor eventuele declaratie.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en rolstoeltaxi. Je krijgt bij ons altijd een privé taxi.

Duurzaam ondernemen

Door de inzet van lokale chauffeurs die zelf ritten efficiënt kunnen inplannen, worden veel loze kilometers en CO2-uitstoot bespaard.

tempo-team

"Sneleentaxi biedt uitkomst om onze oproepkrachten op locatie te brengen. Met opdrachten door heel Nederland hebben wij door de landelijke dekking van sneleentaxi altijd vervoer voor handen wanneer dit nodig is. Het is erg fijn dat ons team, ongeacht waar of wanneer het nodig is, taxivervoer kan regelen bij sneleentaxi."

mammoet

"Voor het woon-werk verkeer van ons technisch personeel maken wij gebruik van de zakelijke dienstverlening van sneleentaxi. Hiermee kan ons personeel dagelijks van of naar projectlocaties en luchthavens reizen. In het account is het eenvoudig om de vervoerskosten administratief te verwerken. Aangezien wij met veel verschillende afdelingen werken, is dit voor ons erg waardevol."

travel-support

"Bij Travel Support Holland assisteren we toeristen, zakenreizigers en expats. Met sneleentaxi hebben wij een betrouwbaar vervoersbedrijf dat wij op ieder gewenst moment kunnen inzetten voor vervoersproblemen van onze klanten. Het is prettig om op rekening te kunnen bestellen en medewerkers daardoor zelf het taxivervoer kunnen boeken."

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen over onze zakelijke dienstverlening of kom je ergens niet helemaal uit? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Open chat+31 85 303 6816Email