Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Zorgvervoer

Regel eenvoudig je zorgtaxi

Wij bieden zorgvervoer op maat aan iedereen die dat nodig heeft. Dankzij ons netwerk van aangesloten en betrouwbare chauffeurs staan wij in heel Nederland voor je klaar. We rijden van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: bij ons krijg je altijd een privé taxi.

Ook in tijden van het coronavirus (COVID-19) vervoeren we je veilig. Kijk voor meer informatie op de pagina voor taxivervoer tijdens corona, waaronder naar de teststraat.

Zorgvervoer op maat

Eenvoudig boeken

Een zorgtaxi is eenvoudig online te boeken tot 20 minuten voor aanvang van de rit.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en rolstoeltaxi. Je krijgt altijd een privé taxi.

Nette facturen

Je ontvangt altijd een factuur in de bevestigingsmail voor eventuele declaratie bij je zorgverzekeraar. Ook is het mogelijk om op rekening te boeken.

Landelijke dekking

Wij staan in heel Nederland voor je klaar en vervoeren je van en naar elke mogelijke zorglocatie.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Persoonlijke aandacht

Wij staan graag voor je klaar. Zowel de klantenservice om je te helpen bij het maken van de boeking, als de chauffeurs om je te ondersteunen tijdens de rit.

Soorten zorgvervoer

Zorginstellingen

Als zorginstelling kun je een zakelijk account aanmaken van waaruit meerdere afdelingen op rekening (saldo) kunnen boeken door heel Nederland. Daarnaast is het voor veelvoorkomende trajecten ook mogelijk dat wij dit inregelen.

PGB-budgethouders

Vervoerskosten betalen uit je PGB-budget voor de WLZ, Wmo of Jeugdwet? Ook dit is eenvoudig te regelen bij sneleentaxi. We werken door heel Nederland met regionale zorgkantoren samen zodat dit vlekkeloos verloopt.

Woon-werkverkeer

Vervoer bij onder andere re-integratietrajecten, ziekte en/of handicap, maar ook vergoedingen voor school, cursussen of opleidingsinstituten behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerkingen

"Zelf mag ik momenteel niet meer rijden, echter dankzij sneleentaxi kan Johan toch naar zijn dagbesteding. Het inboeken van ritten gaat erg eenvoudig en is duidelijk. We zijn blij ermee, Johan vindt het ook fijn. Hij staat altijd voor het raam te kijken of de taxi eraan komt, chauffeurs zijn namelijk erg vriendelijk voor hem!"

"Door mijn gezondheid kan ik zelf niet autorijden. Om toch op mijn werk te komen ben ik via het UWV naar jullie doorverwezen. Het loopt allemaal top nu! Vervoer is heel snel geregeld, het werkt makkelijk, fijne communicatie (dus niet zo formeel en ingewikkeld) en ik krijg vaak dezelfde vervoerder."

"Drie keer per week reis ik met sneleentaxi naar Philadelphia en dit bevalt erg goed. Het personeel is super vriendelijk en als er iets verandert moet worden in de boeking is dit geen probleem. Sinds ik gebruik maak van sneleentaxi komt de taxi altijd op tijd, wat voorheen niet het geval was. Hier ben ik blij mee!"

Wij werken onder andere samen met:

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen of kom je ergens niet helemaal uit? Neem contact op met een van onze medewerkers.

+31 85 303 6816zorgvervoer@sneleentaxi.nl