Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Voor taxibedrijven

Word partner van sneleentaxi

Sneleentaxi helpt je graag met het rijden van meer ritten. Je ontvangt ritaanvragen uit je eigen regio en bepaalt zelf of je de rit wil rijden en voor welk tarief. Het aanleveren van taxiritten is ons vakgebied, het vervoeren van de passagier laten we graag aan jou over!

Waarom je partner van sneleentaxi wil worden

Zelf ritten aannemen

Je bepaalt zelf welke ritten je rijdt. Ons systeem geeft je de mogelijkheid een rit te accepteren of te weigeren. Hierdoor kun je je planning zo effectief mogelijk indelen.

Kant-en-klare ritten

De ritten zijn door de klant bevestigd en afgerekend. Wanneer je een rit accepteert, ontvang je de ritdetails en contactgegevens van de klant.

Bepaal zelf het tarief

De ritten worden aangeboden in een veiling, waarbij het vervoerderstarief oploopt. Je bepaalt zelf of je de rit aanneemt voor het actuele tarief.

Persoonlijk contact

Heb je een vraag? Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 9:00 tot 18:00 bereikbaar en staan je graag te woord.

Chauffeurs app

Met onze chauffeurs app voor Android & iOS heb je de details van je ritten altijd bij de hand. Tevens neem je in de app gemakkelijk nieuwe ritten aan.

Heel Nederland

We bieden ritten aan van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en België. Je kiest zelf je werkgebieden.

Toelatingseisen

Om partner te worden van sneleentaxi, dien je bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan als vervoerder. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een taxivergunning, verkregen bij het Kiwa Register, blauwe kentekenplaat en geldig Personenvervoernummer. Wanneer je je als vervoerder bij ons aanmeldt, doen wij standaard een achtergrondcheck.

Tevens is het van belang dat je in beschaafd Nederlands kunt communiceren met de klant, basisniveau Engels beheerst en een representatief voorkomen hebt. Dit betekent onder meer een gewassen auto in een goed onderhouden staat en een up-to-date navigatiesysteem. Meer details over de vereisten staan in onze algemene voorwaarden, deze vind je onderaan de pagina.

Zo werkt het

Accepteer een rit

Je selecteert in je account van en naar welke gemeentes of luchthavens je ritten wil rijden. Daarnaast geef je aan of je ook bus-, luxe-, elektrische- of spoedritten kunt rijden. Je accepteert deze ritten eenvoudig in onze veiling. Wanneer je een rit accepteert, wordt deze automatisch in je online agenda gezet.

Vervoer de passagier

We leveren je een kant-en-klare rit aan. Je haalt de klant op de afgesproken datum en tijd op. Samen met onze partners streven we naar een hoog serviceniveau. We gaan er vanuit dat je de klant helpt met het in- en uitladen van bagage en extra service verleent indien gewenst. Klanten beoordelen sneleentaxi momenteel met een 9,4.

Uitbetaling ritten

De gereden ritten worden maandelijks uitbetaald. De betaling vindt plaats in de derde volle week van de nieuwe maand. Als voorbeeld: alle ritten die je gereden hebt in de maand april, krijg je betaald in de derde volle week van mei. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. De bijbehorende factuur ontvang je per mail en vind je tevens terug in je account.

Meestgestelde vragen

Contact

Heb je vragen of kom je ergens niet helemaal uit? Neem contact op met een van onze medewerkers.

+31 30 227 1792sales@sneleentaxi.nl