Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Vaccinatie taxi

Bestel je taxi naar de priklocatie

Regel eenvoudig je taxi naar de vaccinatie

Heb je taxivervoer naar de coronavaccinatie nodig? Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Nederland. Bij sneleentaxi boek je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Bij een taxirit naar de vaccinatielocatie worden zowel de heen- als terugreis van de rit door dezelfde chauffeur gereden. Een vaccinatierit is dus altijd een retourrit, waarbij het wachttarief bij de prijs is inbegrepen. De chauffeur blijft, hoe lang het ook duurt, tijdens de vaccinatie wachten. Laat je veilig vaccineren en reis met sneleentaxi naar de priklocatie!

Veilig vervoer naar de vaccinatie

Overal in Nederland te boeken

Je kunt in heel Nederland een vaccinatie taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere priklocatie in Nederland.

Chauffeur blijft wachten

Tijdens de vaccinatie blijft de chauffeur op je wachten. Na afloop van de vaccinatie word je door dezelfde chauffeur weer thuisgebracht. De wachttijd is bij de ritprijs inbegrepen.

Nette facturen

Je ontvangt altijd een factuur in de bevestigingsmail voor eventuele declaratie bij je zorgverzekeraar.

Goede hygiënische maatregelen

De vaccinatie taxi is altijd een privé taxi die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

Gratis wijzigen & annuleren

Je kunt de boeking tot 36 uur voor aanvang van de rit wijzigen. Tot 3 uur voor vertrek kan de rit kosteloos geannuleerd worden.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je betaalt de taxi vooraf online waardoor er geen verrassingen meer in de taxi zijn.

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen over ons taxivervoer naar de vaccinatie locaties of kom je ergens niet helemaal uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Open chatsupport@sneleentaxi.nl+31853036816

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Coronaproof naar de vaccinatie

“Voor mijn eerste vaccinatie heb ik bij sneleentaxi mijn vervoer geregeld. Ik kreeg een schone taxi met een chauffeur die zich netjes aan de maatregelen hield. Hij haalde me op tijd op en bracht me na afloop snel weer thuis. Goede service!“

9

Zorgeloze taxirit

“Erg fijn dat ik met de taxi naar de vaccinatie kon gaan. Ik was een beetje gespannen voor de vaccinatie dus was blij dat de vervoerder me in de taxi op mijn gemak stelde en me feilloos naar de vaccinatielocatie bracht.“

9

Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!“

10