Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Arbeidsgerelateerd vervoer

Regel eenvoudig je arbeidsgerelateerde vervoer

Onze dienstverlening biedt uitkomst voor arbeidsgerelateerde vervoersvragen. Medewerkers die vanwege een ziekte, handicap of beperking niet in staat zijn om zelfstandig te reizen, kunnen gebruik maken van sneleentaxi. Wij verzorgen bijvoorbeeld op grote schaal woon-werkverkeer, vervoer tijdens re-integratietrajecten en vervoer tijdens revalidatie van medewerkers.

Dankzij ons netwerk van aangesloten en betrouwbare chauffeurs staan wij in heel Nederland voor je klaar. Ook voor spoedaanvragen ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres: onze taxi's kunnen tot 20 minuten van tevoren geboekt worden. Bij sneleentaxi krijg je altijd een privé taxi.

Op deze pagina lees je meer over hoe wij te werk gaan, kun je informatie opvragen over eventuele vergoeding van de vervoerskosten en kan het benodigde arbeidsgerelateerde vervoer online worden aangevraagd.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Wij leveren zorgvervoer op maat

Lokale chauffeurs

Door ons grote netwerk van lokale chauffeurs kan er van en naar iedere zorglocatie in heel Nederland een taxi geboekt worden.

TX-Keurmerkhouder

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk: het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Jaarlijks worden wij onafhankelijk getoetst op de landelijke kwaliteitseisen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan écht voor je klaar. Er zijn geen lange wachtrijen, dus je komt snel in contact met onze medewerkers voor al je vragen. Daarnaast staan onze chauffeurs voor je klaar om je te ondersteunen tijdens de rit.

Veilig privé vervoer

Veiligheid staat voorop bij onze chauffeurs. Je krijgt altijd een privé taxi die je veilig naar je bestemming brengt.

Nette facturen

Het is mogelijk om het zorgvervoer op rekening te bestellen. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle geboekte ritten voor (eventuele) declaratie.

Korte aanrijtijden

Door de inzet van privé vervoer en lokale chauffeurs, reis je altijd snel van en naar je bestemming. Je wordt opgehaald op het gekozen tijdstip en er zullen onderweg geen andere passagiers worden opgehaald of afgezet.

Veilig en vertrouwd vervoer naar iedere zorglocatie in Nederland

Vaak komt er bij het regelen van vervoer naar de dagbesteding en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten een hoop kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben. Ons support team staat voor je klaar om je te helpen bij al je vragen of met het aanvragen van het zorgvervoer.

Vervoer of informatie aanvragen

Ben je op zoek naar woon-werkverkeer of ander arbeidsgerelateerd vervoer? Of wil je graag meer informatie? Wanneer je op de onderstaande knop klikt, kun je je laten informeren en het benodigde vervoer aanvragen.

  • Middels dit chatgesprek helpen we je graag wanneer:
  • je arbeidsgerelateerd vervoer nodig hebt en dit vergoed krijgt door het UWV;
  • je arbeidsgerelateerd vervoer nodig hebt en dit vergoed krijgt door je werkgever;
  • je arbeidsgerelateerd vervoer nodig hebt en geen recht hebt op vergoeding;
  • je werkgever bent en arbeidsgerelateerd vervoer voor een werknemer nodig hebt;
  • je vrijblijvend informatie wilt over vraagstukken met betrekking tot arbeidsgerelateerd vervoer
  • of over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld over onze werkwijze, tarieven of vergoedingen.
Arbeidsgerelateerd vervoer aanvragen / informatie opvragen

Ervaringen uit de praktijk

Willemarijn, traject woon-werkvervoer

"Door mijn gezondheid kan ik zelf niet autorijden. Om toch op mijn werk te komen, ben ik via het UWV naar sneleentaxi doorverwezen. Het loopt allemaal top nu! Het vervoer is heel snel geregeld, het werkt makkelijk, er is fijne communicatie (dus niet zo formeel en ingewikkeld) en ik krijg vaak dezelfde vervoerder."

Monique, HR-manager

"Voorheen bestelden we taxiritten vanuit de zorgverzekering voor een medewerker in een re-integratie traject. Nadat dit niet meer kon, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing op factuurbasis. Sneleentaxi heeft hierin uitkomst geboden!"

Bjorn, revaliderende werknemer

"Ik kreeg vanuit mijn teamleider de opdracht om uit te zoeken wat het per taxi zou kosten om in mijn woon-werk-verkeer voorzien vanwege revalidatie na een operatie. Naar alle tevredenheid maak ik gebruik van sneleentaxi."

Wij werken onder andere samen met:

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet helemaal uit of wil je zorgvervoer aanvragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Open chat+31 85 303 6816zorgvervoer@sneleentaxi.nl