Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar de coronatest

Coronatest taxi

Heb je veilig vervoer naar een teststraat nodig voor een coronatest? Bestel dan een privé taxi van en naar de coronatest online! Onze chauffeur brengt je veilig naar de teststraat, en zal je na afloop ook weer thuisbrengen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Coronatest taxi

Reis per taxi naar de teststraat voor een coronatest

In korte tijd zijn er via sneleentaxi al vele mensen naar en door een teststraat vervoerd om een coronatest af te nemen. Dit zijn voornamelijk mensen die zelf geen auto of ander geschikt vervoer hebben. Onze chauffeur brengt je op een veilige manier naar de teststraat, waar de coronatest wordt afgenomen. Je kunt in de meeste gevallen in de taxi blijven zitten. Na de test brengt dezelfde chauffeur je weer thuis. Geef wel altijd even aan in de opmerkingen dat het om een rit naar een teststraat gaat, dan zorgen wij voor de juiste chauffeur en voorzorgsmaatregelen. Boek je taxi online en laat je op een veilige manier testen op het coronavirus.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9