Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Vervoer naar de dagbesteding

Regel eenvoudig je taxivervoer naar de dagbesteding

Al vele jaren is sneleentaxi een grote naam in het vervoer van en naar de dagbesteding. Veel hulpbehoevenden die dagbesteding hebben, zijn zelf niet in staat om van en naar de locatie van de dagbesteding te verplaatsen. Met onze dienstverlening reizen hulpbehoevenden van en naar locaties voor dagbesteding in heel Nederland.

Ons vervoer van en naar dagbestedingen gebeurt altijd in een privé taxi. Er zullen onderweg dus geen andere passagiers worden opgehaald of afgezet, zodat hulpbehoevenden altijd snel naar hun bestemming reizen. Ook ben je voor spoedaanvragen bij sneleentaxi aan het juiste adres: onze taxi's kunnen tot 20 minuten van tevoren geboekt worden.

Op deze pagina lees je meer over hoe wij te werk gaan, kun je informatie opvragen over eventuele vergoeding van de vervoerskosten en kan het benodigde zorgvervoer online worden aangevraagd.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Wij leveren zorgvervoer op maat

Lokale chauffeurs

Door ons grote netwerk van lokale chauffeurs kan er van en naar iedere zorglocatie in heel Nederland een taxi geboekt worden.

TX-Keurmerkhouder

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk: het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Jaarlijks worden wij onafhankelijk getoetst op de landelijke kwaliteitseisen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan écht voor je klaar. Er zijn geen lange wachtrijen, dus je komt snel in contact met onze medewerkers voor al je vragen. Daarnaast staan onze chauffeurs voor je klaar om je te ondersteunen tijdens de rit.

Veilig privé vervoer

Veiligheid staat voorop bij onze chauffeurs. Je krijgt altijd een privé taxi die je veilig naar je bestemming brengt.

Nette facturen

Het is mogelijk om het zorgvervoer op rekening te bestellen. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle geboekte ritten voor (eventuele) declaratie.

Korte aanrijtijden

Door de inzet van privé vervoer en lokale chauffeurs, reis je altijd snel van en naar je bestemming. Je wordt opgehaald op het gekozen tijdstip en er zullen onderweg geen andere passagiers worden opgehaald of afgezet.

Veilig en vertrouwd vervoer naar iedere zorglocatie in Nederland

Vaak komt er bij het regelen van vervoer naar de dagbesteding en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten een hoop kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben. Ons support team staat voor je klaar om je te helpen bij al je vragen of met het aanvragen van het zorgvervoer.

In veel gevallen kan men aanspraak maken op vergoeding van de vervoerskosten van het vervoer naar de dagbesteding. Deze vervoerskosten worden voornamelijk bekostigd vanuit het persoonsgebonden budget (PGB), Wlz (Wet langdurige zorg), de Jeugdwet of Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). In veel gevallen zijn het familieleden of cliëntondersteuners die de hulpvrager hierin begeleiden. Ook dagbestedingen en overige zorginstellingen die vervoer in regelen voor cliënten zijn bij ons aan het juiste adres.

Zowel hulpvragers met en zonder indicatie zijn welkom bij ons. We zullen met jou de persoonlijke situatie bespreken en vanuit daar de verschillende mogelijkheden doornemen. Wanneer je op zoek bent naar vervoer van en naar de dagbesteding dan ontvang je bij ons vrijblijvend een offerte voor deze vervoerskosten. Ook helpen we bij het opstellen van de juiste zorgovereenkomst.

Wij behandelen met regelmaat aanvragen die geregeld worden via zorg in natura (ZIN). Bij zorg in natura bepaalt de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar of wij jouw aanvraag voor vervoer naar de dagbesteding kunnen uitvoeren.

Vervoer naar de dagbesteding aanvragen of informatie aanvragen

Ben je op zoek naar taxivervoer naar de dagbesteding of wil je graag meer informatie? Wanneer je op de onderstaande knop klikt, kun je je laten informeren en het benodigde vervoer naar de dagbesteding aanvragen.

Middels dit chatgesprek helpen we je graag wanneer:

  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en in het bezit bent van PGB;
  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en een WLZ indicatie hebt;
  • je vervoer van en naar de dagbesteding nodig hebt en gebruik maakt van zorg in natura;
  • je de dagbesteding bent en de opties aan het afwegen bent voor de cliënten om van en naar de dagbesteding vervoert te worden;
  • je de begeleiding van de cliënt bent en de opties aan het afwegen bent om van en naar de dagbesteding te komen;
  • je vrijblijvend informatie wilt over vraagstukken met betrekking tot vervoer van en naar de dagbesteding of over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld over onze werkwijze, tarieven of vergoedingen.
Vervoer naar de dagbesteding aanvragen / informatie opvragen

Ervaringen uit de praktijk

Els, budgethouder

"Zelf mag ik momenteel niet meer rijden, echter dankzij sneleentaxi kan Johan toch naar zijn dagbesteding. Het inboeken van ritten gaat erg eenvoudig en is duidelijk. We zijn blij ermee, Johan vindt het ook fijn. Hij staat altijd voor het raam te kijken of de taxi eraan komt, chauffeurs zijn namelijk erg vriendelijk voor hem!"

Monique, eigenaresse dagbesteding

"Voorheen verzorgden wij het vervoer voor onze cliënten zelf, maar vanwege drukte ging dit ten koste van de overige zorg. Gelukkig hebben we dit nu weten op te lossen met sneleentaxi."

Cees, bewindvoerder

"Als hulpverlener heb ik voor een cliënt vervoer van en naar de dagbesteding vanuit het Pgb uitgezocht. Na drie verschillende contacten te hebben gelegd, is er voor sneleentaxi gekozen vanwege het prettige persoonlijk contact en de nette ritprijzen."

Wij werken onder andere samen met:

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet helemaal uit of wil je zorgvervoer aanvragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Open chat+31 85 303 6816zorgvervoer@sneleentaxi.nl