Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Regel eenvoudig je Wlz taxivervoer

De Wet langdurige zorg (Wlz) regelt zware, intensieve zorg voor mensen met een handicap of beperking, mensen met een psychische aandoening en kwetsbare ouderen. Of iemand in aanmerking komt voor zorg vanuit de Wlz wordt door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) beoordeelt. Je komt mogelijk in aanmerking voor deze zorg als je intensieve zorg of toezicht nodig hebt. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet geeft het CIZ een zogeheten Wlz-indicatie af. Dit betekent dat iemand recht heeft op langdurige zorg.

Heb jij, een cliënt, familielid of overige relatie zorgvervoer nodig en is er een Wlz-indicatie afgegeven? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres om het benodigde vervoer te laten verzorgen. Dankzij ons netwerk van aangesloten en betrouwbare chauffeurs is onze dienstverlening in heel Nederland beschikbaar. Ook voor spoedaanvragen kun je bij ons terecht: onze taxi's kunnen tot 20 minuten van tevoren geboekt worden. Bij sneleentaxi krijg je altijd een privé taxi.

Op deze pagina lees je meer over hoe wij te werk gaan, kun je informatie opvragen over eventuele vergoeding van de vervoerskosten en kan het benodigde zorgvervoer online worden aangevraagd.

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.

Wij leveren zorgvervoer op maat

Lokale chauffeurs

Door ons grote netwerk van lokale chauffeurs kan er van en naar iedere zorglocatie in heel Nederland een taxi geboekt worden.

TX-Keurmerkhouder

Sneleentaxi beschikt over het TX-keurmerk: het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Jaarlijks worden wij onafhankelijk getoetst op de landelijke kwaliteitseisen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan écht voor je klaar. Er zijn geen lange wachtrijen, dus je komt snel in contact met onze medewerkers voor al je vragen. Daarnaast staan onze chauffeurs voor je klaar om je te ondersteunen tijdens de rit.

Veilig privé vervoer

Veiligheid staat voorop bij onze chauffeurs. Je krijgt altijd een privé taxi die je veilig naar je bestemming brengt.

Nette facturen

Het is mogelijk om het zorgvervoer op rekening te bestellen. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle geboekte ritten voor (eventuele) declaratie.

Korte aanrijtijden

Door de inzet van privé vervoer en lokale chauffeurs, reis je altijd snel van en naar je bestemming. Je wordt opgehaald op het gekozen tijdstip en er zullen onderweg geen andere passagiers worden opgehaald of afgezet.

Veilig en vertrouwd vervoer naar iedere zorglocatie in Nederland

Vaak komt er bij het regelen van zorgvervoer en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten een hoop kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben. Ons zorgvervoer support team staat voor je klaar om je te helpen bij al je vragen of met het aanvragen van het zorgvervoer.

Voor meer informatie kunnen ook de pagina's over ons taxivervoer naar de dagbesteding en ons PGB taxivervoer geraadpleegd worden.

Vervoer of informatie aanvragen

Ben jij op zoek naar zorgvervoer uit de Wlz of wil je graag meer informatie? Wanneer je op de onderstaande knop klikt, kun je je laten informeren en het benodigde zorgvervoer aanvragen.

Middels dit chatgesprek helpen we je graag wanneer:

  • je vervoer nodig hebt vanuit de Wlz, dit vergoed krijgt en hiervoor een indicatie hebt;
  • je vervoer nodig hebt vanuit de Wlz, dit vergoed krijgt en hiervoor nog geen indicatie hebt;
  • je vervoer nodig hebt, maar nog niet over een Wlz indicatie beschikt;
  • je vrijblijvend informatie wilt over vraagstukken met betrekking tot vervoer met of zonder een Wlz indicatie, of over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld over onze werkwijze, tarieven of vergoedingen.
Wlz vervoer aanvragen / informatie opvragen

Ervaringen uit de praktijk

Ahlam, hulpvrager met Pgb-Wlz indicatie

"Drie keer per week reis ik met sneleentaxi van en naar mijn woonlocatie bij Philadelphia en dit bevalt erg goed. Het personeel is super vriendelijk en als er iets verandert moet worden in de boeking is dit geen probleem. Sinds ik gebruik maak van sneleentaxi komt de taxi altijd op tijd, wat voorheen niet het geval was. Hier ben ik blij mee!"

Hilda, Wlz consulent

"Mijn cliënt Bart wordt op de dinsdagen en donderdagen naar de dagbesteding gebracht door sneleentaxi. De zorgovereenkomst is in overleg met elkaar opgesteld en via de Mijn Pgb omgeving ter controle ingediend bij het zorgkantoor. De kennis van zaken, capabele chauffeurs en het plezierig contact bevalt erg goed."

Linda, cliëntondersteuner

"Voor verschillende bewoners en cliënten regelen wij het zorgvervoer via sneleentaxi. Aangezien wij door heel Nederland woonlocaties en dagbestedingen hebben, is het erg prettig om met een aanspreekpunt te kunnen werken."

Wij werken onder andere samen met:

Veelgestelde vragen

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet helemaal uit of wil je zorgvervoer aanvragen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Open chat+31 85 303 6816zorgvervoer@sneleentaxi.nl