Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Keukenhof

Taxi Keukenhof

Een taxi naar Keukenhof boek je eenvoudig bij ons online. Vul het vertrekadres, de gewenste datum en het aantal reizigers in om de ritprijs op te vragen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Keukenhof

Bestel je taxi naar de Keukenhof online

Als een van de voordeligste in heel Nederland vervoeren we je vanuit welke locatie dan ook naar de Keukenhof in Lisse. Onze chauffeurs staan 24 uur en zeven dagen per week voor je klaar. Op het 32 hectare park zijn jaarlijks de mooiste bloemen te zien. De keukenhof bevat maar liefst zeven miljoen verschillende bolgewassen. Jaarlijks trekt de keukenhof meer dan een miljoen bezoekers. De keukenhof is bekend gebied bij onze vervoerders. Een taxi naar de Keukenhof betaal je bij ons eenvoudig online, zo voorkom je gedoe in de taxi. Per mail krijg je daarna de boeking direct bevestigd. Wat je bestemming ook is, wij brengen je er naar toe.

taxi naar Keukenhof

Geniet van het mooiste bloemenpark van Nederland

Als een van de grootste attracties van Nederland is de keukenhof maar 7 à 8 weken per jaar open en toch trekt het miljoenen bezoekers. Op de velden zijn de mooiste bolgewassen te bezichtigen zoals narcissen, bedwelmend geurende hyacinten, tulpen en krokussen. De duizelingwekkende variatie aan bloemen maakt de Keukenhof prachtig voor een dagje uit. Bij slecht weer zijn er binnen prachtige orchideeën te bezichtigen.

Keukenhof taxi

Wij brengen je onbezorgd naar de Keukenhof in Lisse

De keukenhof is geen onbekend terrein voor onze vervoerders. We vervoeren vanuit heel Nederland naar het Keukenhof en andersom. Door vooraf te boeken via sneleentaxi.nl ben je verzekerd van een goedkope prijs en is er geen gedoe in de taxi. De prijs bij ons blijft hetzelfde ongeacht het tijdstip waarop je reist. We staan 24 uur en 7 dagen per week voor je klaar. Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden mogelijk bij sneleentaxi, van een luxe taxi tot een achtpersoons busje. Maak je liever een bewuste keuze? Dan staan onze elektrische auto’s voor je klaar. Je neemt al je bagage gratis mee en onze vervoerders zijn gecertificeerde taxibedrijven. Ook huisdieren zijn bij ons welkom, zorg er wel voor dat je een eigen kennel meeneemt.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9