Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Eindhoven Airport

Taxi Eindhoven Airport

Taxi naar Eindhoven Airport nodig? In heel Nederland hebben wij chauffeurs beschikbaar om je van en naar Eindhoven Airport te brengen. Voer de datum, het vertrekadres en het aantal passagiers in om de ritprijs te berekenen. Voor een scherpe prijs brengen wij je van en naar Eindhoven Airport!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Eindhoven Airport

Boek je taxi naar Eindhoven Airport

Vanuit heel Nederland leveren wij goedkope taxi’s die je van of naar Eindhoven Airport vervoeren. Begin daarom onbezorgd aan je reis door vooraf via sneleentaxi een taxi naar de luchthaven te bestellen. We zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip op het vliegveld arriveert of wordt opgehaald. Bij ons kan je op elk moment eenvoudig van tevoren een luchthaven taxi te regelen. Onze vriendelijke chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van en naar Eindhoven Airport te vervoeren, zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend.

Dankzij slimme technologie kunnen wij altijd scherp geprijsde ritten aanbieden; vaak een stuk voordeliger dan een taxi met een metertarief. Of je nu alleen reist of met meerdere personen; wij brengen je graag van of naar vliegveld Eindhoven. Voor ritten met 4 of meer personen is er een taxibusje beschikbaar inclusief genoeg ruimte voor de koffers. Reis je zakelijk? Ook luxe-vervoer behoort tot de mogelijkheden met extra service en comfort! In heel Nederland is het mogelijk om bij ons een taxi van of naar Eindhoven Airport te bestellen. Zo vervoeren wij passagiers met de taxi vanaf Tilburg, maar bijvoorbeeld ook vanaf Groningen. Een luchthaventaxi boek je gemakkelijk via onze website, direct daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zo kun je ontspannen aan je reis beginnen, wat je bestemming ook is!

Taxi naar Eindhoven Airport

Wij houden de status van je vlucht in de gaten

Vind jij het fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent? Wij wel, daarom krijg je bij sneleentaxi altijd vooraf het rittarief te zien. Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. De betaling van de taxi vindt online plaats waardoor je niets meer in de taxi hoeft te betalen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard.

Onze chauffeurs van Taxi Eindhoven Airport houden continu de vluchtstatus in de gaten, aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de aanvullende informatie van je vlucht die op Eindhoven Airport bekend is. Land je eerder dan verwacht of heb je vertraging? Onze vervoerders van Eindhoven Airport proberen er zo goed mogelijk op in te spelen zodat we jou de beste service kunnen bieden. We blijven altijd tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Duurt de vertraging langer, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband? Geen zorgen, je kan rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om dit te bespreken. De contactgegevens van je vervoerder ontvang je per mail, ruim voordat de rit plaatsvindt. Een goedkope taxi van of naar Eindhoven Airport bestel je eenvoudig via sneleentaxi!

Eindhoven Airport taxi

Kosteloos annuleren bij sneleentaxi

We willen dat al onze passagiers tevreden zijn over hun geboekte taxi van of naar Eindhoven Airport, daarom staat een goede service hoog in het vaandel bij sneleentaxi. Doordat wij alleen met betrouwbare vervoerders samenwerken, zorgen we ervoor dat je onbezorgd van of naar Eindhoven Aiport kan reizen.

Wij begrijpen dat er zich soms situaties voordoen die ertoe leiden dat je de geboekte rit wilt annuleren. Zijn er bijvoorbeeld gewijzigde plannen waardoor de reis niet doorgaat? Geen probleem! Je kunt het geboekte vervoer van of naar Eindhoven Airport bij ons, tot 3 uur voor aanvang van de rit, kosteloos annuleren. Boek een taxi Eindhoven Airport en ervaar ook het gemak van sneleentaxi!

Informatie over Eindhoven Airport


Naam: Vliegbasis Eindhoven / Eindhoven Airport
Adres: Luchthavenweg 25
Postcode: 5657 EA
Gemeente: Eindhoven
Aantal vluchten in 2018: 38.642
IATA: EIN
ICAO: EHEH
Opgericht: 1932
Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group
Passagiersaantallen per jaar:
2011: 2.643.483
2012: 2.977.643
2013: 3.396.853
2014: 3.926.395
2015: 4.331.658
2016: 4.736.205
2017: 5.656.000
2018: 6.237.755

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9