Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Luchthaven taxi

Bestel je luchthaven taxi

Regel eenvoudig je luchthavenvervoer

Heb je vervoer van of naar een luchthaven nodig? Je boekt bij sneleentaxi eenvoudig een taxi van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Door onze landelijke dekking kan er in heel Nederland een taxi naar de luchthaven geboekt worden. Met ons luchthavenvervoer ben je verzekerd van scherpe tarieven en een comfortabele reis.

Ook voor taxiritten vanaf het vliegveld ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Wanneer je reist vanaf een luchthaven, houden we je vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer. De chauffeur blijft in ieder geval tot 70 minuten na de landing op je wachten. Wanneer het langer duurt, bijvoorbeeld door een douanecontrole, kun je dit aangeven bij je vervoerder. Is je vlucht vertraagd? Onze chauffeurs blijven tot drie uur vertraging op je wachten. Ervaar het gemak van sneleentaxi en reis onbezorgd van en naar de luchthaven!

Luchthavenvervoer op maat

Overal in Nederland te boeken

Je kunt in heel Nederland een luchthaven taxi bestellen. Wij brengen je van en naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je betaalt de taxi vooraf online waardoor er geen verrassingen meer in de taxi zijn.

Chauffeur blijft wachten

De chauffeur houdt je vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer en blijft in ieder geval tot 70 minuten na de landing op je wachten.

Kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van kan de rit kosteloos annuleren. Tot 36 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

Veilig online betalen

Je betaalt de boeking vooraf online met iDEAL, creditcard of PayPal in je vertrouwde bankomgeving.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en rolstoeltaxi. Je krijgt altijd een privé taxi.

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9