Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi met Kerst

Taxi Kerst

Ook tijdens de kerstdagen brengen wij je op het gewenste moment naar je bestemming. Geniet van onbezorgde kerstdagen en bestel direct je taxi online!

Let op: Ook voor spoed aanvragen tijdens Kerst zijn wij beschikbaar! Voor bepaalde tijdstippen tijdens Kerst geldt er wel een toeslag op het boekingstarief. Er zal bij het boeken een melding hierover getoond worden wanneer je een datum tijdens kerst selecteert. De totale kosten van de rit worden na het selecteren van het tijdstip in de boeking getoond.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Kerst

Boek een taxi voor de Kerstdagen

Buiten wordt het kouder en Sinterklaas is net uit het land. De kerstboom komt tevoorschijn en de lichtjes gaan aan. Kerst is de tijd om je familie of vrienden op te zoeken en gezellig samen te eten. Heb je geen zin om weer ruzie te krijgen over wie er nuchter blijft? Boek dan een taxi tijdens Kerst en ga met een gerust hart op pad. Ga je met de hele familie een dagje schaatsen of een kerstboom kopen? Bij ons kun je ook taxibusjes bestellen tot 8 personen. Ga je met een grotere groep op pad? Dan kun je meerdere taxi’s boeken.

Taxi met Kerst

Niemand hoeft te bobben met Kerst

Wil je een dagje naar de kerstmarkt in Maastricht of schaatsen in Amsterdam? Onze vervoerders rijden ook rondom en tijdens de kerstdagen. Na een lange dag stap je in een warme taxi die je weer veilig thuis brengt. Ook kinderen zijn van harte welkom bij ons in de taxi. Tijdens het boeken kun je aangeven met hoeveel mensen je bent en of er kinderen meegaan. Wil je huisdier niet alleen laten met de kerstdagen? Ook deze mag gezellig mee, mits je wel je eigen kennel meeneemt.

Kerst taxi

Geniet van een zalig kerstfeest met sneleentaxi

‘Driving home for christmas’. Onze vervoerders vervoeren je graag terug naar huis met kerst. Wil je onderweg een ander familielid ophalen? Dat is geen probleem, je kunt bij ons verschillende tussenstops toevoegen. Als je bij ons een taxi boekt dan ben je verzekerd van een privé taxi. Ook de kerstcadeaus kunnen kosteloos mee in de taxi, want voor bagage betaal je bij ons niks extra’s. Mocht het kerstdiner ineens niet meer doorgaan, dan kun je bij ons maximaal 3 uur van tevoren de rit kosteloos annuleren. Ook kun je tot 36 uur van tevoren de rit wijzigen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9