Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Vervoer naar populaire locaties

Regel eenvoudig je taxi naar een populaire locatie

Er zijn vele locaties in Nederland waarbij de taxi een ideaal vervoersmiddel is om deze bestemming te bereiken. Zo rijden onze vervoerders af en aan naar bijvoorbeeld dierentuinen, pretparken, musea, stadions en theaters. Ook klanten die van een drankje willen genieten in een restaurant of nachtclub vervoeren wij onbezorgd van en naar deze locatie. Op deze pagina vind je een aantal van de populaire locaties waar wij zoal naartoe vervoeren.

locatievervoer

Taxivervoer naar populaire locaties

Overal in Nederland te boeken

Je kunt in heel Nederland een taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Je betaalt de taxi vooraf online waardoor er geen verrassingen meer in de taxi zijn.

Kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van kan de rit kosteloos annuleren. Tot 36 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

Ruim 500.000 tevreden klanten

Vele tevreden klanten gingen je al voor. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+ klantbeoordeling.

Veilig online betalen

Je betaalt de boeking vooraf online met iDEAL, creditcard of PayPal in je vertrouwde bankomgeving.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en rolstoeltaxi. Je krijgt altijd een privé taxi.

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9