Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Utrecht Taxi

Taxi Utrecht

Regel je taxi in Utrecht bij dé taxivervoerder van Nederland. Vanuit heel Nederland is het mogelijk een taxi eenvoudig online te bestellen. Voor een scherp tarief brengen wij je van of naar Utrecht!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Utrecht

Taxi Utrecht - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de stad Utrecht of omgeving? Wij helpen je graag! Taxi Utrecht verzorgt namelijk met alle plezier taxiritten in de regio Utrecht. Boek via onze website vooraf een taxi en er staat op het gewenste moment een taxi voor je klaar. Ook als je alvast een taxi wilt bestellen voor later op de dag of later in de week, kan je heel eenvoudig via onze website een taxi regelen. Of je nu naar Utrecht Centrum of een wijk aan de rand van de stad wilt; wij brengen je ernaartoe, wat je bestemming ook is.

Onze vriendelijke chauffeurs staan altijd voor je klaar om je in en rondom Utrecht te vervoeren, zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. De taxidienst van sneleentaxi.nl in Utrecht is zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Kies voor gemak en bestel via sneleentaxi een taxi in Utrecht!

Utrecht Taxi

Met Taxicentrale Utrecht is alles bereikbaar in Utrecht

Het centraal in Nederland gelegen Utrecht, ook wel bekend als de Domstad, is om vele redenen geschikt om met de taxi te bezoeken. Zo mogen gewone automobilisten bijvoorbeeld nauwelijks het centrum in, maar mogen taxi’s over een speciale baan door Utrecht rijden. Hierdoor zijn veel populaire bestemmingen eenvoudig met een taxi te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn muziekcentrum Tivoli Vredenburg, de Domtoren en het centrale plein Neude, waar je kan genieten van de vele leuke eet- en drinktentjes. Wil je met taxi naar de Jaarbeurs of naar De Galgenwaard voor een wedstrijd van FC Utrecht? Kies voor gemak en bestel een taxi, ook als je weer veilig naar huis wilt. Nabijgelegen gemeenten zoals Zeist en Baarn zijn ook goed bereikbaar per taxi. Reis je met de trein van of naar de Domstad? Wij vervoeren vele klanten van en naar Station Utrecht Centraal, op elk moment van de dag. Het is allemaal eenvoudig mogelijk met sneleentaxi Utrecht.

Taxicentrale Utrecht

Sneleentaxi komt naar je toe

Zoek je een goedkope taxi in Utrecht? Wij zijn er voor jou. Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum krijg je gelijk het rittarief te zien. Bij sneleentaxi weet je dus altijd van tevoren waar je aan toe bent. Je kan kiezen uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Kies bijvoorbeeld voor een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar. Een goedkope taxi in Utrecht regel je eenvoudig via onze website, na de betaling krijg je een bevestigingsmail van je boeking. Boek nu een taxi in Utrecht en er zal op het gewenste moment een taxi naar je toe komen rijden, bestuurd door een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio. Bij Taxi Utrecht is de klant koning, we denken graag met je mee.

Informatie over Utrecht


Inwoners: 352.866
Gemeente: Utrecht
Provincie: Utrecht
Station(s) van Utrecht: Station Utrecht Centraal, Lunetten, Maliebaan, Overvecht, Leidsche Rijn, Terwijde, Zuilen, Vleuten, Vaartsche Rijn
Bekende wijken: De Meern, Rivierenwijk, Lunetten, Vleuten, Tuindorp, Wittevrouwen, Terwijde, Ondiep, Hoograven, Lombok, Dichterswijk, Elinkwijk, Oudwijk, Oog in Al
Evenementen: de Uitweek, Marathon van Utrecht, Nederlands Film Festival, de Vuelta
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Domplein
• De Neude
• Het Spoorwegmuseum
• De Jaarbeurs
• De Galgenwaard
• De bloemenmarkt op het Janskerkhof
• Tivolivredenburg

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9