Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi tijdens Oud en Nieuw

Taxi Oud en Nieuw

Ook met oud en nieuw brengen we je op het gewenste moment naar je bestemming in heel Nederland. Je regelt je taxi voor oudejaarsdag en/of nieuwjaarsdag eenvoudig online bij sneleentaxi. Boek direct je taxi en geniet onbezorgd van een mooie jaarwisseling!

Let op: Ook voor spoed aanvragen tijdens oud en nieuw zijn wij beschikbaar! Rondom Oud en Nieuw zit er wel een toeslag op het boekingstarief. De totale kosten van de rit worden na het selecteren van het tijdstip in de boeking getoond.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Oud en Nieuw

Ook tijdens oud en nieuw brengen wij je naar je bestemming

Oliebollen eten en knallend het nieuwe jaar in. Bij sneleentaxi kan je er niet vroeg genoeg bij zijn. Het is het hele jaar mogelijk om een taxi te boeken via onze website, ook tijdens oud en nieuw. Wij rijden je graag van en naar je oud en nieuw feest. Ga je met een groep op stap, kun je bij ons een taxi boeken tot 8 personen. Als je met meer dan 8 personen bent is het ook mogelijk om meerdere taxi’s te boeken. Onze vervoerders houden rekening met de maatregelen rondom oud en nieuw. Mocht je twijfelen of je adres wel goed bereikbaar is, dan kun je samen met de vervoerder kijken waar je elkaar het beste kunt ontmoeten.

Taxi tijdens Oud en Nieuw

Heerlijk borrelen op oudejaarsavond en op nieuwjaarsdag met de taxi terug

Tijdens oud en nieuw rijden onze vervoerders door het hele land. Door de drukte op de weg kan het zijn dat de vervoerders er iets langer over doen. Daarom vragen we om flexibiliteit en raden we aan om de taxi op tijd te boeken, zodat je zeker weet dat er een taxi beschikbaar is tijdens oud en nieuw. Wij als sneleentaxi staan voor je klaar om je te helpen bij het boeken van een rit. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden kan je ons support team een bericht sturen op de chat of via de mail: support@sneleentaxi.nl.

Oud en Nieuw taxi

Geniet van het gemak van de taxi tijdens de jaarwisseling

Na het boeken krijg je een bevestigingsmail met de gegevens van de vervoerder. Je kunt met hem of haar contact opnemen om te overleggen waar je elkaar ontmoet. Het kan zijn dat er bepaalde plekken zijn afgezet of dat het erg druk is. Onze vervoerders spelen hierop in en samen zorgen we ervoor dat je veilig wordt opgehaald en thuis wordt gebracht. Tijdens oud en nieuw rijden we ook van en naar de luchthavens. Wij willen ons steentje bijdragen aan de wereld om ons heen. Mocht je een bewuste keuze willen maken, is het bij ons ook mogelijk om een elektrische auto te boeken. Tijdens het boekingsproces kun je deze vervoersoptie selecteren. Ook is het mogelijk om een luxe auto te bestellen. Onze vervoerders zullen je dan net in pak ophalen in een auto van het e-segment. Zo kom je netjes aan op je oud en nieuw afspraak.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9