Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je elektrisch vervoer

Elektrische Taxi

Elektrische Taxi nodig? Neem een milieubewuste keuze en boek je elektrische taxi bij ons online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Elektrische Taxi

Maak een milieubewuste keuze met sneleentaxi

Sneleentaxi gelooft in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit efficiënt is ingericht. Door het efficiënt inrichten van de reis besparen we vele loze kilometers, met als gevolg een lagere CO2-uitstoot. Zo helpen we allemaal een handje mee om de wereld een betere plek te maken. Sinds 2019 heeft sneleentaxi het elektrisch vervoer beschikbaar gesteld als optie bij de boeking. De elektrische auto’s bieden dezelfde comfort als de standaard taxi’s. Wees bewust van de onnodige uitstoot en kies bewust voor milieuvriendelijk.

elektrisch vervoer

Boek je elektrische taxi online

Wij van sneleentaxi begrijpen dat je graag milieubewust reist en bieden daarom tegen een kleine meerprijs elektrische vervoer aan. Bij sneleentaxi hanteren we een van de scherpste tarieven door heel Nederland, door de riten efficiënt in te richten kunnen we de ritten goedkoop aanbieden. Wil je een taxi bestellen? Onze chauffeurs brengen je naar je bestemming. Wat je bestemming ook is, we werken door heel Nederland. De ritprijs wordt vooraf berekend en betaald op de website van sneleentaxi. Je kan tot zes uur van te voren een rit boeken. Betaal online en wacht tot je chauffeur je komt ophalen, zo gemakkelijk is het.

Elektrische Taxi

Draag je steentje bij aan de reductie van CO2-uitstoot

Of je nou alleen bent of met zijn vieren, de prijs blijft hetzelfde en je reist met een laag CO2- uitstoot met de elektrische taxi’s van sneleentaxi. Je kan je huisdieren ook meenemen in de taxi, neem wel zelf een kennel mee. Voor kleine kinderen zijn kinderzitjes niet verplicht in een taxi maar je kan wel zelf een zitje meenemen voor je kind. Voor de koffers is er plek in onze elektrische taxi’s, ook voor de extra kilo’s uit Zuid-Afrika is er plek. Het elektrisch vervoer zorgt voor comfort en bewustwording van het CO2-uitstoot. Wat je bestemming ook is, sneleentaxi reist milieuvriendelijk door heel Nederland en de luchthavens van de buurlanden België en Duitsland.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9