Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar ADE

Taxi ADE

Boek je taxi naar ADE bij sneleentaxi. Vanuit heel Nederland rijden wij van en naar het Amsterdam Dance Event. Bestel je taxi voor een scherp tarief online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi ADE

Niemand hoeft te bobben bij ADE

Zoek je een goedkope taxi van of naar het Amsterdam Dance Event in Amsterdam? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres! Onze vervoerders rijden vanuit heel Nederland van en naar ADE, een grote muziekconferentie en bekend festival gericht op elektronische muziek. Al sinds 1996 genieten vele muziekliefhebbers van ADE wat jaarlijks plaatsvindt. Het is een bijzonder en drukbezocht evenement, gedurende vijf dagen, en trekt sinds de laatste jaren meer dan 400.000 bezoekers. Of je nu komt voor ADE By Day (conferentie), ADE By Night (festival) of allebei; onze chauffeurs staan klaar om je van en naar ADE vervoeren. Taxi ADE bestel je eenvoudig via sneleentaxi, wat je bestemming ook is. Na je boeking ontvang je van ons per mail een bevestiging van je boeking.

Taxi naar ADE

Wij brengen je weer veilig thuis met de taxi

Bij sneleentaxi kan je vooraf een taxi regelen. De betaling van de taxi gebeurt online waardoor je niets meer in de taxi hoeft te betalen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard waarna je van ons een bevestigingsmail ontvangt. Bij ADE kan je van alles beleven. De ADE-conferentie is gericht op de elektronische muziekindustrie en staat voornamelijk in het teken van netwerken, inspiratie opdoen en het uitwisselen van kennis. Maar er is meer. Eat, sleep, dance, repeat oftewel; het ADE-festival! Dit speelt zich ’s avonds en ’s nachts af waarbij bekende DJ’s en andere artiesten uit binnen- en buitenland gave optredens verzorgen. Heb je zin in een ADE-feestje en wil je daarna veilig naar huis met de taxi? Wij regelen je vervoer! Onze chauffeurs staan altijd voor je klaar, ook als je met 4 of meer personen reist. Voor groepen hebben we namelijk taxibusjes beschikbaar. Samen uit, samen veilig thuis met sneleentaxi!

ADE taxi

Geniet optimaal van het Amsterdam Dance Event met sneleentaxi

Vanuit heel Nederland en op elk moment kan je via sneleentaxi eenvoudig een taxi regelen van of naar ADE in Amsterdam. Onze chauffeurs zijn altijd bereid om je van en naar ADE te vervoeren. Overdag of ’s nachts, doordeweeks of in het weekend; alles is mogelijk bij ons. Dankzij slimme technologie kunnen wij scherp geprijsde ritten aanbieden, die vaak een stuk voordeliger zijn dan een taxi met een metertarief. Vind jij het prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent? Wij wel, daarom krijg je bij sneleentaxi altijd vooraf het rittarief te zien. Het is heel simpel; na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum zie je het bijbehorende rittarief. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat je de taxi toch niet meer nodig hebt. Dat begrijpen we, daarom kan je bij sneleentaxi tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Een goedkope taxi van of naar ADE boek je eenvoudig via onze website, direct erna ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wat je bestemming ook is, wij brengen je ernaartoe!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9