Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Duinrell

Taxi Duinrell

Boek een taxi naar Duinrell eenvoudig online en geniet van een zorgeloze dag met familie of vrienden!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Duinrell

Boek je taxi naar Duinrell online

Taxi Duinrell brengt je onbezorgd naar Wassenaar. Staat er een uitje Duinrell of het tikibad op de planning? Begin zorgeloos aan dit dagje uit en boek vooraf je taxi bij sneleentaxi. Onze taxichauffeurs van taxi duinrell brengen je op tijd naar het pretpark in Wassenaar, zodat je ontspannen kunt beginnen aan je dagje uit. Een taxi naar het attractiepark of naar het tikibad is eenvoudig te boeken via onze website. Heb je hulp nodig? Aarzel niet en bel naar onze customer service, wij helpen je graag. Of je nu in het weekend of door de weeks naar het pretpark wilt gaan, het is altijd mogelijk om een taxi te boeken naar Duinrell.

taxi naar Duinrell

Geniet van een zorgeloos dagje uit

Met meer dan 40 attracties is duinrell een perfect dagje uit voor jong en oud. Waterattracties of over de kop gaan, het kan beide en ontdek hoe spannend, leuk en snel de attracties in Duinrell zijn. De kleintjes kunnen Rick de kikker en zijn vriendjes ontmoeten en zweven in de zweefmolen. Vergeet Wonderland niet waar je langs sprookjes en legendes loopt en de botsboten. Het tikibad is sinds 1984 het grootste glijbanenparadijs met meer dan 1,5 km aan waterplezier. Met 21 glijbanen binnen en buiten voor iedereen. Voor de allerkleinsten is er het kids waterpark Playa. Nog niet genoeg gehad? Overnachten kan natuurlijk ook. Kortom, voor ieder wat wils voor een succesvol dagje uit.

Duinrell taxi

Ervaar het gemak van de taxi

We beschikken over taxibusjes en normale taxi’s zodat je met je vrienden en familie een ontspannen dagje uit kan ervaren in Wassenaar. Je kunt ruim van te voren of een paar uur voor vertrek een taxi bestellen bij sneleentaxi. Na de boeking ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens van de chauffeur en kan je reis beginnen! We vervoeren vanuit heel Nederland, geen plek is ons te gek. Je betaald voor de afstand en niet voor het tijdstip. We staan 24 uur en zeven dagen per week voor je klaar. Watertrappelen of wandelen in Duinrell doe je zorgeloos met sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9