Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar de Efteling

Taxi Efteling

Een taxi naar Efteling boek je online! Geniet van een uitje en laat je na een leuke dag weer thuis afzetten. Bereken onze ritprijs vooraf online

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Efteling

Taxi Efteling - sneleentaxi.nl

Taxi Efteling is je ideale partner als je op zoek bent naar een taxi van of naar attractiepark de Efteling. De chauffeurs van onze taxidienst zijn snel, betrouwbaar en hebben kennis van de omgeving. Boek je taxi online om direct vervoer van of naar de Efteling te regelen. Uiteraard is het mogelijk om langer van tevoren een taxi te reserveren.

Taxi naar de Efteling

De Efteling, uitstekend bereikbaar per taxi

De Efteling is al jaren een van de populairste attractieparken van Nederland, met miljoenen bezoekers per jaar. Het in Kaatsheuvel gelegen terrein staat onder meer bekend vanwege Het Sprookjesbos en tal van achtbanen, maar er is veel meer te beleven. Zo is er bijvoorbeeld het Efteling Theater, waar vele mooie musicals worden opgevoerd. Ook is het mogelijk om te overnachten in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk. Maar wat je reden ook mag zijn om de Efteling te bezoeken, Taxi Efteling staat altijd met veel plezier voor je klaar. Het park is perfect bereikbaar met de taxi.

Efteling taxi

Geef je wensen door aan Taxi Efteling

Regel direct je vervoer online om een taxi van of naar de Efteling te bestellen. En heb je speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een kinderwagen? Vermeld dit dan bij de boeking zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Onze taxidienst komt je vervolgens op het gewenste moment halen en brengt je overal weer naartoe. Zowel korte als lange taxiritten zijn geen enkel probleem voor Taxi Efteling. Hopelijk snel tot hoors en ziens!

Veelgestelde vragen over taxivervoer naar de efteling.

Veelgestelde vragen over taxivervoer naar de efteling.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9