Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Jaarbeurs

Taxi Jaarbeurs

Taxi naar Jaarbeurs nodig? Voor een scherp tarief rijden wij je naar de beurshal van Utrecht! Wij brengen je onbezorgd naar een beurs, feest of zakelijk evenement.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Jaarbeurs

Reis met een taxi naar de Jaarbeurs

Voor een scherp tarief brengen we je met de taxi naar de Jaarbeurs in Utrecht. Onze vervoerders van Taxi Jaarbeurs rijden vanuit heel Nederland van en naar dé evenementenhal van Utrecht.

Met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter en jaarlijks ongeveer 2,1 miljoen bezoekers, is de Jaarbeurs een drukbezochte locatie in het centrum van Utrecht. Het beursgebouw is dan ook een veel voorkomende bestemming voor onze chauffeurs. Of er nu een beurs, congres, vergadering, feest of ander evenement gepland staat, onze chauffeurs staan klaar om je van en naar de Jaarbeurs te brengen. Een taxi naar de Jaarbeurs boek je eenvoudig bij ons online, per mail krijg je de boeking direct bevestigd.

taxi naar Jaarbeurs

Taxi Jaarbeurs brengt je naar het evenement

De Jaarbeurs is gelegen aan het Jaarbeursplein, waar ook de Kinepolis bioscoop is gevestigd. Ieder jaar vinden hier bekende beurzen plaats. Zo trekken bijvoorbeeld de Vakantiebeurs, KamaSutrA Beurs, MOTORbeurs en de Dutch Comic Con jaarlijks duizenden bezoekers. Ook worden onze chauffeurs vaak ingezet voor feesten zoals A State of Trance, Thunderdome en Dancefair.

De Jaarbeurs is daarnaast de perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Diverse zalen worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, cursussen en trainingen. Staat er een zakelijk evenement gepland? Ook zakelijk vervoer is bij ons te boeken! Met ons luxe-vervoer brengen we je graag naar uw zakelijke afspraak in de Jaarbeurs.

Jaarbeurs taxi

De Jaarbeurs taxi is overal in Nederland te boeken

Het is op ieder gewenst moment mogelijk om een goedkope taxi naar Jaarbeurs te bestellen. Onze chauffeurs zijn dag en nacht, zowel doordeweeks als in het weekend, beschikbaar om je van en naar het Jaarbeursplein in Utrecht te vervoeren.

Door middel van slimme technologie kunnen wij overal in Nederland een goedkope Jaarbeurs taxi leveren. Zoek je vervoer voor 4 of meer personen? Het is ook mogelijk om een taxibusje bij ons te boeken. Gaat je rit onverhoopt toch niet door? Het is mogelijk om je boeking, tot 3 uur voor aanvang van de rit, kosteloos te annuleren.

Kaart van Nederland, België en Duitsland

Meer populaire locaties

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9