Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar RAI Amsterdam

Taxi RAI Amsterdam

Heb je een taxi van of naar de RAI in Amsterdam nodig? Bereken vooraf onze ritprijs en bestel je taxi naar de evenementenhal online!

Ook voor coronatests bij de teststraat in de RAI kunnen onze taxi's geboekt worden. Hier vind je meer informatie over ons taxivervoer naar de corona teststraat.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi RAI Amsterdam

Reis met de taxi naar evenementen-, congres- en beurscomplex RAI Amsterdam

Onze chauffeurs brengen je voor een scherp tarief met de taxi naar RAI Amsterdam. Taxi RAI Amsterdam rijdt door heel Nederland van en naar het evenementen-, congres- en beurscomplex in Amsterdam. Met een totale oppervlakte van 112.200 vierkante meter is RAI Amsterdam de grootste evenementenhal waar jaarlijks 500 evenementen worden georganiseerd. Ga je naar een congres, vergadering of festival, het maakt niet uit, onze vervoerders staan klaar om je van A naar B te brengen. Een taxi van en naar RAI Amsterdam boek je makkelijk zelf via de website, direct na de boeking wordt de taxirit bevestigd per mail.

Taxi naar RAI Amsterdam

Taxi RAI Amsterdam brengt je naar de evenementenlocatie

RAI Amsterdam heeft jaarlijks ongeveer anderhalf miljoen bezoekers. Grote evenementen waar RAI Amsterdam bekend om staat zijn de Huishoudbeurs, Masters of LXRY en dancefeesten als Thunderdome, Kingsland en Valhalla Festival. Onze vervoerders zijn ook beschikbaar tijdens het drukbezochte Amsterdam Dance Event, tijdens dit dansfestijn worden er ook evenementen in RAI Amsterdam georganiseerd. Reizen jullie met 4 personen of meer? Of wil je graag in alle luxe vervoerd worden? Geen probleem, er zijn ook taxibusjes en luxe vervoer aanwezig. Maak je keuze en ervaar alle gemakken die sneleentaxi te bieden heeft.

RAI Amsterdam taxi

Boek je taxi vanuit heel Nederland

Taxi RAI Amsterdam is vanuit heel Nederland te boeken. Je kan zelf gemakkelijk via onze site op elk moment een taxi boeken van en naar RAI Amsterdam. De chauffeurs staan 24/7 voor je klaar om je van en naar de locatie te brengen. Dankzij slimme technologie kunnen wij in heel Nederland vervoer aanbieden voor een scherp tarief. Heb je de taxi onverhoopt niet meer nodig? Geen probleem, het is mogelijk om de taxirit tot 3 uur voor aanvang kosteloos te annuleren.

Kaart van Nederland, België en Duitsland

Meer populaire locaties

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9