Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Alkmaar naar Schiphol

Taxi Alkmaar - Schiphol

Boek onze scherp geprijsde Schipholtaxi vanuit Alkmaar eenvoudig online. Wij brengen je op het afgesproken tijdstip naar Schiphol. Ook vanaf Schiphol vervoeren wij naar Alkmaar!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Alkmaar - Schiphol

Bestel je voordelige taxi Alkmaar-Schiphol online

Zoek je vervoer van Alkmaar naar Schiphol? Helemaal top, sneleentaxi brengt je graag met de taxi naar de luchthaven! Een luchthaventaxi bestel je vooraf eenvoudig via onze website. Een taxi overdag, midden in de nacht, doordeweeks of in het weekend; onze chauffeurs staan 24/7 voor je klaar om je met alle plezier van Alkmaar naar Schiphol te vervoeren. Wil je met de taxi van Schiphol naar Alkmaar? Ook dan zit je goed bij sneleentaxi, wij regelen je vervoer en halen je op het gewenste tijdstip op bij het vliegveld. Onze chauffeurs zijn in heel Nederland actief en rijden ritten vanuit zowel Alkmaar als Schiphol. Door onze slimme technologie combineren zij ritten, waardoor we jou een voordelige taxi van Alkmaar naar Schiphol kunnen aanbieden of vice versa.

Bij sneleentaxi kun je kiezen uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Maar er is meer! Voor gezelschappen van 4 of meer personen hebben we taxibusjes beschikbaar met voldoende bagageruimte. Onze busjes zijn dus uitstekend geschikt voor als je op reis gaat met bijvoorbeeld een groep vrienden, collega’s of familie. Bij sneleentaxi zijn er geen verrassingen achteraf, je weet bij ons altijd van tevoren waar je aan toe bent. Het is heel simpel; na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum zie je het bijbehorende rittarief. Een voordelige taxi van Alkmaar naar Schiphol of andersom bestel je eenvoudig via onze website, na de boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Taxi van Alkmaar naar Schiphol

Ga onbezorgd op reis met sneleentaxi

Wat is er fijner dan compleet ontspannen aan je reis beginnen? Via sneleentaxi bestel en betaal je gemakkelijk vooraf je vervoer met IDEAL, PayPal of creditcard. Hierdoor hoef je niets meer in de taxi af te rekenen en kan je met een gerust hart je reis starten. Na je boeking ontvang je van ons een duidelijke bevestigingsmail met daarin alle gegevens die je nodig hebt.

Ook als je met de taxi van Schiphol Airport naar Alkmaar gaat, kun je je volledig ontspannen. Geef bij de boeking je vluchtnummer op, dan houden onze chauffeurs je vluchtstatus in de gaten. Land je eerder dan verwacht of heb je vertraging? Geen probleem, dat kan gebeuren, we spelen er altijd zo goed mogelijk op in zodat we jou de beste service kunnen bieden. Tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven we op je wachten. Zo kan je, ook wanneer je vluchtvertraging hebt, onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Alkmaar. Ideaal toch? Mocht de vertraging langer duren, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband, dan raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met je vervoerder om hem in te lichten. Je ontvangt zijn contactgegevens per mail van ons, ruim voordat de rit plaatsvindt, zodat je elkaar gemakkelijk kan bereiken. Bestel je voordelige rit via sneleentaxi en geniet van onze uitgebreide taxiservice!

Taxi Schiphol - Alkmaar

Ontdek het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment van de dag online een taxi bestellen van Alkmaar naar Schiphol of andersom. Wij brengen je ernaartoe, wanneer je maar wilt. Onze chauffeurs staan dag in dag uit voor je klaar en zetten zich voor de volle honderd procent in, zodat jij straks tevreden terugdenkt aan je rit van Alkmaar naar Schiphol of andersom. Een goede service is een van onze hoogste prioriteiten, jij bent namelijk belangrijk voor ons en we proberen je van alle gemakken te voorzien. Regelmatig ontvangen we, van klanten die je zijn voorgegaan, positieve beoordelingen over onze service. De beoordelingen monitoren wij continu om te zien wat klanten van onze chauffeurs vinden, zo maken we sneleentaxi elke dag een beetje beter. Bestel gerust een voordelige taxi van Alkmaar naar Schiphol of andersom, wij werken namelijk alleen samen met betrouwbare vervoerders die aan onze kwaliteitscheck voldoen.

Onze enthousiaste chauffeurs zijn altijd gereed om je veilig naar je bestemming te vervoeren. Gaat je reis niet door met als gevolg dat je de taxi niet meer nodig hebt? Geen zorgen, bij sneleentaxi kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Kies voor gemak en bestel vooraf via sneleentaxi een voordelige taxi van Alkmaar naar Schiphol of andersom. Graag tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9