Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Almere naar Schiphol

Taxi Almere - Schiphol

Ben je op zoek naar een taxi van Almere naar Schiphol? Reis dan met onze luchthaventaxi naar Schiphol! Ook vanaf Schiphol vervoeren we je graag weer terug naar Almere.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Almere - Schiphol

Bestel je goedkope taxi Almere-Schiphol online

Op zoek naar taxivervoer van Almere naar Schiphol? Daar kunnen wij je mee helpen, we brengen je graag met de taxi naar de luchthaven! Via sneleentaxi kan je van tevoren eenvoudig online een luchthaventaxi regelen. Een taxi midden in de nacht, overdag, doordeweeks of in het weekend; alles is mogelijk bij ons, onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van Almere naar Schiphol te vervoeren. Heb je een taxi nodig van Schiphol naar Almere? Ook dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip wordt opgehaald. Dankzij slimme technologie kunnen wij in heel Nederland een goedkope taxi van Schiphol naar Almere aanbieden, of andersom. Ben je met 4 of meer personen? Boek dan via onze website een taxibusje, we hebben verschillende busjes met voldoende bagageruimte.

Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum krijg je gelijk het rittarief te zien. Bij sneleentaxi weet je dus altijd van tevoren waar je aan toe bent. Een goedkope taxi van Almere naar Schiphol of andersom boek je eenvoudig via onze website, waarna je direct een bevestigingsmail ontvangt van je boeking.

Taxi van Almere naar Schiphol

Ga zorgeloos op reis met onze Schipholtaxi in Almere

Via sneleentaxi kan je vooraf online een taxi bestellen, zo begin je ontspannen aan je reis. De betaling van de taxi vindt online plaats waardoor je niets meer in de taxi hoeft te betalen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Na de betaling krijg je een bevestigingsmail van je boeking.

Ga je met de taxi van Schiphol Airport naar Almere? Geef dan bij de boeking het vluchtnummer op, dan kunnen onze chauffeurs je vluchtstatus in de gaten houden. Heb je vertraging of land je juist eerder dan verwacht? Geen probleem, onze chauffeurs proberen hier altijd zo goed mogelijk op in te spelen zodat we jou de beste service kunnen bieden. Tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven we op je wachten. Hierdoor kun je onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Almere, ook wanneer je vlucht vertraagd is. Wanneer de vertraging langer duurt, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband, kan je rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om hem op de hoogte te brengen. Voordat de rit plaatsvindt, ontvang je van ons de contactgegevens van de vervoerder.

Taxi Schiphol - Almere

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment eenvoudig een taxi bestellen van Almere naar Schiphol of andersom. Jij bent voor ons belangrijk, daarom doen we ons best om jou van alle gemakken te voorzien en je de beste service te bieden. De positieve beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen, zijn ontzettend belangrijk voor ons als bedrijf. Continu monitoren wij de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs. Wij werken alleen samen met betrouwbare vervoerders, hierdoor kan je onbezorgd van Almere naar Schiphol reizen of andersom. Onze vervoerders staan altijd voor je klaar, wat je bestemming ook is. Heb je de taxi toch niet meer nodig? Dan kan je je boeking kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit. Begin ontspannen aan je reis en boek vooraf onze taxi Almere - Schiphol!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9