Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Amersfoort naar Schiphol

Taxi Amersfoort - Schiphol

Een taxi van Amersfoort naar Schiphol regel je voordelig online bij sneleentaxi. Bij ons boek je voor een scherpe prijs je vervoer naar de Amsterdamse luchthaven. Ook de rit vanuit Schiphol naar Amersfoort is bij ons te boeken. Bereken vooraf de ritprijs en bestel direct je taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Amersfoort - Schiphol

Bestel je voordelige taxi Amersfoort-Schiphol simpel en snel online

Zoek je een taxi om van Amersfoort naar Schiphol te reizen? Dat is mooi, sneleentaxi staat graag voor je klaar! Onze chauffeurs brengen je met veel enthousiasme en professionaliteit veilig met de taxi naar de luchthaven. Via onze website kan je op elk moment van de dag simpel en snel een luchthaventaxi bestellen, voor zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Wil je met de taxi van Schiphol naar Amersfoort? Top, ook dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn op tijd bij het vliegveld om je naar Amersfoort te brengen. In heel Nederland hebben wij vervoerders die ritten rijden vanuit zowel Amersfoort als Schiphol. Zij combineren ritten door slimme technologie. Hier pluk jij de vruchten van, zo kunnen we jou namelijk een voordelige taxi aanbieden van Amersfoort naar Schiphol of andersom.

Bestel via onze website een taxi en kies uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Wil je gegarandeerd extra service en comfort? Ga dan voor een luxe taxi waarbij je, door een chauffeur in pak, wordt opgehaald in een mooie auto en we je met een persoonlijk naambordje kunnen opwachten bij het vliegveld. Reis je met 4 of meer personen? Geen probleem, we hebben voldoende taxibusjes beschikbaar inclusief genoeg bagageruimte. Een busje is uitermate geschikt als je bijvoorbeeld op reis gaat met een groep vrienden, collega’s of familie. Bij sneleentaxi vinden we het fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Jij wellicht ook, daarom krijg je bij ons altijd vooraf het rittarief te zien. Vul op onze website de adressen in, het aantal passagiers en de datum en je ziet vanzelf het bijbehorende rittarief. Een voordelige taxi van Amersfoort naar Schiphol of andersom bestel je simpel en snel via sneleentaxi, na je boeking ontvang je een bevestigingsmail.

Taxi van Amersfoort naar Schiphol

Met sneleentaxi goed voorbereid op reis

Fijn toch, om van tevoren al een taxi geregeld te hebben waardoor je goed voorbereid en met een gerust hart je reis kan starten? Via sneleentaxi bestel en betaal je je taxi simpel en snel met IDEAL, PayPal of creditcard. Je hoeft in de taxi dus niets meer te betalen, dat is vooraf al geregeld. Na je boeking ontvang je van ons per mail een duidelijke bevestiging met daarin de benodigde gegevens.

Ga je met de taxi van Schiphol naar Amersfoort? Ook dan zit je goed bij sneleentaxi. Onze chauffeurs controleren je vluchtstatus, aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Zo kan je zorgeloos gebruikmaken van onze taxiservice. Wanneer je chauffeur ziet dat je wat vertraging hebt of eerder landt, speelt hij er altijd zo goed mogelijk op in om jou de beste service te bieden. Dat is nog niet alles, hij blijft namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Hierdoor kan je, ook wanneer je vlucht vertraging heeft, compleet ontspannen van Schiphol naar Amersfoort reizen. Heb je vanwege bijvoorbeeld oponthoud bij de bagageband nog meer vertraging? Neem dan rechtstreeks contact op met je vervoerder om hem in te lichten, per mail ontvang je zijn contactgegevens. Ga goed voorbereid op reis met sneleentaxi en geniet van de uitgebreide service die wij je te bieden hebben!

Taxi Schiphol - Amersfoort

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Op elk moment van de dag kan je via sneleentaxi een taxi bestellen. Wij brengen je ernaartoe, wat je bestemming ook is. Een van onze hoogste prioriteiten is het verlenen van een goede taxiservice. Wij willen namelijk dat je met een glimlach terugdenkt aan je geboekte rit van Amersfoort naar Schiphol of vice versa. Daar doen we het voor. Van klanten die eerder een taxi bij ons hebben geboekt, ontvangen wij regelmatig positieve beoordelingen over onze dienstverlening. Die beoordelingen zijn heel belangrijk voor ons als bedrijf. Continu monitoren we wat klanten van onze chauffeurs vinden, op die manier maken we sneleentaxi elke dag een beetje beter en kunnen we jou de beste service bieden. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck voldoen. Bestel dus met een gerust hart een taxi van Amersfoort naar Schiphol of andersom, wij zorgen voor veilig vervoer.

De vriendelijke chauffeurs van sneleentaxi staan te popelen om je naar je bestemming te brengen. Het komt echter weleens voor dat je de taxi moet afzeggen, omdat je reis bijvoorbeeld niet doorgaat. Wij doen niet moeilijk, bij ons kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Bij sneleentaxi zit je goed, ervaar het gemak van onze service en bestel van tevoren een voordelige taxi van Amersfoort naar Schiphol of andersom. We verwelkomen je graag als passagier van sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9