Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Amstelveen naar Schiphol

Taxi Amstelveen - Schiphol

Reis met onze taxi van Amstelveen naar Schiphol! Ook de rit vanaf Schiphol naar Amstelveen nemen we graag op ons. Bereken vooraf je ritprijs en bestel je luchthaventaxi direct online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Amstelveen - Schiphol

Boek je voordelige taxi Amstelveen-Schiphol online

Heb je vervoer nodig van Amstelveen naar Schiphol? Bij sneleentaxi zit je goed, we brengen je met alle plezier met de taxi naar de luchthaven! Via onze website kan je eenvoudig van tevoren een luchthaventaxi regelen. Op elk moment van de dag staan onze chauffeurs voor je klaar om je van Amstelveen naar Schiphol te vervoeren, zowel overdag en midden in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Ook als je van Schiphol naar Amstelveen wilt, ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Boek de rit eenvoudig via onze website en wij halen je op tijd op vanaf het vliegveld. Onze chauffeurs zijn in heel Nederland actief en verzorgen ritten vanuit zowel Amstelveen als Schiphol. Doordat zij ritten combineren zijn wij in staat om jou een voordelige taxi aan te bieden van Amstelveen naar Schiphol of andersom.

Bij sneleentaxi kan je een standaard, luxe of elektrische taxi bestellen. Ga je naar een zakelijke bijeenkomst? Laat je in stijl vervoeren in een van onze luxe taxi’s en ervaar de extra service en comfort. Zoek je een taxi voor 4 of meer personen? Ook een taxibusje inclusief voldoende bagageruimte is mogelijk. Dit is uitstekend geschikt voor als je bijvoorbeeld op reis gaat met een groep vrienden, collega’s of familie. Bij sneleentaxi weet je waar je aan toe bent, we laten altijd vooraf het rittarief zien. Het is heel simpel; na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. Boek nu via onze website een goedkope taxi van Amstelveen naar Schiphol of andersom, per mail ontvang je een bevestiging van je boeking.

Taxi van Amstelveen naar Schiphol

Ga goed voorbereid op reis met sneleentaxi

Heerlijk toch, om vooraf al een taxi geregeld te hebben waardoor je goed voorbereid en met een gerust hart aan je reis kan beginnen? De chauffeurs van sneleentaxi staan met een glimlach voor je klaar! Via onze website betaal je vooraf de taxi, op deze manier hoef je niets meer in de taxi te voldoen en kan je compleet ontspannen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard, direct daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail van je boeking.

Reis je van Schiphol naar Amstelveen? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken, onze chauffeurs checken continu je vluchtstatus aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Zorg er wel voor dat het een correct vluchtnummer is, anders wordt het wat lastiger voor onze chauffeurs. Of je nou eerder landt dan verwacht of juist wat vertraging hebt, we spelen er altijd zo goed mogelijk op in zodat we jou de beste service kunnen bieden. Onze chauffeurs blijven tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Ook wanneer je vlucht vertraagd is, kan je op deze manier onbezorgd met de taxi van Schiphol naar Amstelveen. Als de vertraging langer duurt, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de douanecontrole, dan kan je gerust contact opnemen met je vervoerder om hem op de hoogte te brengen. Je ontvangt van ons per mail de contactgegevens van je vervoerder, zodat je elkaar gemakkelijk kan bereiken. Boek nu je rit via sneleentaxi en geniet van de service die wij je bieden!

Taxi Schiphol - Amstelveen

Ontdek het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment van de dag een taxi boeken. Wat je bestemming ook is, wij brengen je ernaartoe. Een goede service verlenen is een van onze hoogste prioriteiten. Wij willen dat je met een grote glimlach terugdenkt aan je rit van Amstelveen naar Schiphol, of andersom, en streven ernaar om jou van alle gemakken te voorzien. Van klanten die je voor zijn gegaan, ontvangen wij regelmatig positieve beoordelingen die voor ons heel belangrijk zijn. Continu checken wij die beoordelingen van klanten over onze chauffeurs, zodat we sneleentaxi elke dag een beetje beter kunnen maken en de kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat wij alleen samenwerken met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck moeten voldoen, garanderen we dat je onbezorgd van Amstelveen naar Schiphol kan reizen of andersom.

Onze vervoerders staan dag in dag uit voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te brengen. Of je nu alleen reist of met meerdere personen, alles is mogelijk bij ons. We begrijpen dat het kan voorkomen dat je de taxi niet meer nodig hebt. Geen probleem, bij sneleentaxi kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Ontdek het gemak van sneleentaxi en regel vooraf via onze website een voordelige taxi van Amstelveen naar Schiphol of andersom. Je bent van harte welkom, graag tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9