Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Arnhem naar Schiphol

Taxi Arnhem - Schiphol

Taxi van Arnhem naar Schiphol of andersom nodig? Bij sneleentaxi regel je voordelig het luchthavenvervoer van en naar Schiphol. Boek je taxi vanaf of naar Arnhem online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Arnhem - Schiphol

Regel je goedkope taxi Arnhem-Schiphol online

Wil je graag van Arnhem naar Schiphol? Dat komt goed uit, wij brengen je namelijk met alle plezier met de taxi naar de luchthaven! Via onze website kan je heel gemakkelijk vooraf een luchthaventaxi regelen. Overdag of midden in de nacht, doordeweeks of in het weekend; onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van Arnhem naar Schiphol te vervoeren. Ook als je met de taxi van Schiphol naar Arnhem wilt, ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Regel de rit simpel via onze website en onze chauffeur staat op tijd op het vliegveld om je op te halen. De chauffeurs van sneleentaxi zijn in heel Nederland actief en rijden ritten vanuit zowel Arnhem als Schiphol. Zij combineren ritten dankzij slimme technologie, waardoor we jou een goedkope taxi kunnen aanbieden van Arnhem naar Schiphol of andersom.

Bij sneleentaxi kan je een standaard, luxe of elektrische taxi regelen. Maar sneleentaxi biedt meer; wij hebben namelijk ook taxibusjes beschikbaar inclusief voldoende bagageruimte! Onze busjes zijn geschikt voor 4 of meer personen, bijvoorbeeld voor families of een groep vrienden of collega’s. Of boek een luxe taxi met gegarandeerd extra service en comfort en laat je in stijl vervoeren naar je zakelijke bijeenkomst. Bij sneleentaxi laten we altijd van tevoren het rittarief zien, hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent. Na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. Regel nu via onze website een goedkope taxi van Arnhem naar Schiphol of andersom, direct daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Taxi van Arnhem naar Schiphol

Ga goed voorbereid op reis met sneleentaxi

Fijn idee toch, om vooraf al een taxi geregeld te hebben waardoor je goed voorbereid en met een gerust hart je reis kan starten? De chauffeurs van sneleentaxi zijn altijd bereid om je te vervoeren, wat je bestemming ook is. De taxi betaal je vooraf via onze website, zo kan je je in de taxi volledig ontspannen en hoef je niets meer te voldoen. Je kan de taxi betalen met IDEAL, PayPal of creditcard, direct daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Reis je van Schiphol naar Arnhem? Ook dan kan je je ontspannen, onze chauffeurs houden namelijk continu je vluchtstatus in de gaten met behulp van het vluchtnummer wat je hebt opgegeven. Zorg er wel voor dat het een correct vluchtnummer is, anders wordt het wat lastiger om je vluchtstatus te checken. ;) Of je nou eerder landt dan verwacht of wat vertraging hebt, je chauffeur speelt er altijd zo goed mogelijk op in zodat hij jou de beste service kan bieden. Je vervoerder blijft tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Ook wanneer je vlucht vertraagd is, kan je hierdoor onbezorgd met de taxi van Schiphol naar Arnhem. Duurt de vertraging langer, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de douanecontrole? Neem dan gerust contact op met je vervoerder om hem in te lichten. Na je boeking ontvang je van ons per mail de gegevens van je vervoerder, zodat je elkaar gemakkelijk kan bereiken. Regel nu je rit via sneleentaxi, ga goed voorbereid op reis en geniet van de service die wij je bieden!

Taxi Schiphol - Arnhem

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Op elk moment van de dag kan je via sneleentaxi een taxi regelen. Wat je bestemming ook is, wij brengen je ernaartoe. Jij bent belangrijk voor ons, daarom streven wij ernaar om jou van alle gemakken te voorzien en je de beste service te bieden. Wij willen dat je met een grote glimlach terugdenkt aan en tevreden bent over je rit van Arnhem naar Schiphol of andersom. Klanten die je voor zijn gegaan, schrijven regelmatig positieve beoordelingen die voor ons als bedrijf heel belangrijk zijn. We checken continu de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en sneleentaxi elke dag een beetje beter kunnen maken. Doordat wij alleen samenwerken met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck moeten voldoen, garanderen we dat je onbezorgd van Arnhem naar Schiphol kan reizen of andersom.

Onze vervoerders staan dag in dag uit voor je klaar om je op het gewenste tijdstip naar je bestemming te brengen. Of je nu alleen reist of met meerdere personen, alles is mogelijk bij ons. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat je je geboekte taxi niet meer nodig hebt. Geen probleem, bij sneleentaxi kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Ervaar het gemak van sneleentaxi en regel vooraf via onze website een goedkope taxi van Arnhem naar Schiphol of andersom. Je bent van harte welkom, tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9