Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Den Haag naar Schiphol

Taxi Den Haag - Schiphol

Heb je een Schiphol taxi vanaf Den Haag nodig? Wij rijden je voor een scherpe prijs naar de Amsterdamse luchthaven. Zoek je vervoer vanaf Schiphol? Wij vervoeren ook van Schiphol naar Den Haag!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Den Haag - Schiphol

Boek je voordelige taxi Den Haag-Schiphol online

Zoek je een taxi van Den Haag naar Schiphol? Mooi, dan zit je bij sneleentaxi goed want we staan graag voor je klaar! Met veel enthousiasme brengen onze chauffeurs je met de taxi naar de luchthaven. Via sneleentaxi kan je heel gemakkelijk vooraf een luchthaventaxi boeken. Alles is mogelijk bij ons, op welk moment van de dag je ook een taxi nodig hebt van Den Haag naar Schiphol. Onze chauffeurs rijden zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Wil je graag een taxi van Schiphol naar Den Haag? Ook daarvoor kan je bij sneleentaxi terecht. Op het gewenste tijdstip staat onze chauffeur voor je klaar op het vliegveld, eventueel met een persoonlijk naambordje. Wij hebben vervoerders in heel Nederland die zowel vanuit Schiphol als Den Haag ritten verzorgen. Dankzij slimme technologie combineren zij ritten, waardoor jij bij ons een voordelige taxi kan boeken van Den Haag naar Schiphol of andersom.

Bij sneleentaxi heb je keuze uit verschillende vervoersopties: standaard, luxe of elektrisch vervoer. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Top, wij hebben namelijk taxibusjes beschikbaar met voldoende bagageruimte. Een busje is uitermate geschikt als je op reis gaat met familie, een groep vrienden of collega’s. Ga je naar een zakelijke bijeenkomst? Boek dan een luxe taxi en laat je in stijl vervoeren, extra service en comfort gegarandeerd! Zelf vinden we het prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent, daarom krijg je bij ons altijd vooraf het rittarief te zien. Het is heel simpel; vul de adressen in, het aantal passagiers en de datum en het bijbehorende tarief verschijnt vanzelf. Een voordelige taxi van Den Haag naar Schiphol of andersom boek je via sneleentaxi, direct erna ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Taxi van Den Haag naar Schiphol

Ga compleet ontspannen op reis met sneleentaxi

Super toch, om vooraf een taxi geregeld te hebben waardoor je goed voorbereid en compleet ontspannen aan je reis kan beginnen? Bij sneleentaxi vindt de betaling van de taxi online plaats via onze website, zo hoef je in de taxi niets meer af te rekenen en kan je met een gerust hart je reis starten. Je kan de taxi voldoen met iDEAL, PayPal of creditcard. Nadat de boeking is afgerond, ontvang je een duidelijke bevestigingsmail met daarin alle gegevens die je nodig hebt.

Reis je van Schiphol naar Den Haag? Ook dan kan je onbezorgd gebruik maken van onze taxiservice, onze chauffeurs checken namelijk continu je vluchtstatus. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij de boeking een correct vluchtnummer opgeven, dan houden we er rekening mee. Land je eerder of heb je wat vertraging? Onze chauffeurs proberen er altijd zo goed mogelijk op in te spelen, zodat we jou de beste service kunnen bieden. Een onderdeel van onze service is dat we tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je blijven wachten. Hierdoor kan je zorgeloos van Schiphol naar Den Haag reizen, ook wanneer je vlucht vertraging heeft. Duurt de vertraging langer, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband? Neem dan rechtstreeks contact op met je vervoerder om samen tot een oplossing te komen. Ruim voordat de rit plaatsvindt, ontvang je van ons de contactgegevens van je vervoerder. Ga met sneleentaxi compleet ontspannen op reis en geniet van de service die wij je bieden!

Taxi Schiphol - Den Haag

Ontdek het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment van de dag een taxi bestellen. Wat je bestemming ook is, wij brengen je ernaartoe. We doen er alles aan dat je straks met een glimlach terugdenkt aan je geboekte rit van Den Haag naar Schiphol of andersom; jij blij, wij blij! Bij sneleentaxi staat een goede service hoog in het vaandel. Regelmatig ontvangen wij positieve beoordelingen van klanten die je voor zijn gegaan. Wij monitoren continu wat klanten van onze chauffeurs vinden. Zo maken we sneleentaxi elke dag een beetje beter en kunnen we jou de beste taxiservice bieden. Boek bij ons met een gerust hart een taxi van Den Haag naar Schiphol of andersom, wij werken namelijk uitsluitend samen met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck moeten voldoen.

De chauffeurs van sneleentaxi staan altijd met een glimlach voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te vervoeren. Gaat je reis niet meer door en ben je genoodzaakt de taxi af te zeggen? We begrijpen dat dat wel eens kan voorkomen, daarom kan je bij ons tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Ontdek het gemak van sneleentaxi en boek van tevoren via onze website een voordelige taxi van Den Haag naar Schiphol of andersom. Tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9