Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Dordrecht naar Schiphol

Taxi Dordrecht - Schiphol

Op zoek naar een taxi van Dordrecht naar Schiphol? Regel dan je taxi online op sneleentaxi.nl! Ook de rit vanaf Schiphol naar Dordrecht bestel je voordelig via onze website.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dordrecht - Schiphol

Bestel je goedkope taxi Dordrecht-Schiphol online

Ben je op zoek naar vervoer van Dordrecht naar Schiphol? Bij sneleentaxi ben je aan het juiste adres! Met veel plezier brengen wij je met de taxi naar de luchthaven. Via sneleentaxi kan je eenvoudig van tevoren een luchthaventaxi regelen. Onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je naar Schiphol te brengen, zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Wil je graag een taxi van Schiphol naar Dordrecht? Ook dan kan je bij sneleentaxi terecht, we zorgen ervoor dat je op tijd wordt opgehaald. In heel Nederland hebben wij chauffeurs die zowel vanuit Dordrecht als Schiphol Airport vervoeren. Dankzij slimme technologie kunnen zij ritten combineren waardoor we jou een goedkope taxi kunnen aanbieden. Wil je graag een taxi voor 4 of meer personen? Geen probleem, bij ons kan je ook een taxibusje bestellen inclusief genoeg ruimte voor de koffers. Bij sneleentaxi krijg je vooraf het rittarief te zien. Hierdoor weet je van tevoren waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Het is heel simpel; na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum zie je het tarief. Een goedkope taxi van Dordrecht naar Schiphol of andersom bestel je eenvoudig via sneleentaxi, direct daarna ontvang je een bevestigingsmail van je boeking.

Taxi van Dordrecht naar Schiphol

Ga zorgeloos op reis met onze Schipholtaxi in Dordrecht

Als je vooraf een taxi bestelt, kan je ontspannen aan je reis beginnen. De betaling van de taxi gebeurt online waardoor je niets meer in de taxi hoeft af te rekenen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Na de betaling krijg je van ons een bevestigingsmail. Heb je een taxi besteld van Schiphol naar Dordrecht? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken, onze chauffeurs houden namelijk continu de vluchtstatus in de gaten. Dit doen ze aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Heb je vertraging of land je eerder dan verwacht? Geen zorgen, we proberen er altijd zo goed mogelijk op in te spelen zodat we jou de beste service kunnen bieden. We blijven tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Hierdoor kun je onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Dordrecht, ook wanneer je vlucht vertraagd is. Wanneer de vertraging langer duurt, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de douanecontrole, kan je rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om hem op de hoogte te brengen. Ruim voordat de rit plaatsvindt ontvang je van ons per mail zijn contactgegevens. Boek je rit via sneleentaxi en geniet van de service die wij je te bieden hebben!

Taxi Schiphol - Dordrecht

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Bij sneleentaxi willen we dat al onze passagiers tevreden zijn over hun geboekte taxi van Dordrecht naar Schiphol of andersom, daarom staat een goede service hoog in het vaandel bij ons. De positieve beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen, zijn ontzettend belangrijk voor ons als bedrijf. Wij monitoren continu de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en jou de beste service bieden. Wij werken alleen samen met betrouwbare vervoerders, hierdoor kan je onbezorgd van Dordrecht naar Schiphol reizen of andersom. Of je nu alleen reist of met meerdere personen; onze vervoerders staan altijd voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te brengen. Reis je zakelijk? Ook luxe-vervoer behoort tot de mogelijkheden met extra service en comfort. Het komt natuurlijk weleens voor dat je een bestelde taxi toch niet meer nodig hebt. Geen probleem, bij sneleentaxi kan je namelijk tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Kies voor gemak en bestel vooraf via sneleentaxi een goedkope Taxi Dordrecht Schiphol. Graag tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9