Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Haarlem naar Schiphol

Taxi Haarlem - Schiphol

Met een Schiphol taxi Haarlem begin je onbezorgd aan je reis! Regel eenvoudig je taxi naar Schiphol vooraf online. Heb je een taxi vanaf Schiphol nodig? Ook vanaf Amsterdam Airport vervoeren wij je naar Haarlem!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Haarlem - Schiphol

Bestel je goedkope taxi Haarlem-Schiphol online

Heb je een taxi nodig van Haarlem naar Schiphol? Top, wij brengen je graag met de taxi naar de luchthaven! Via sneleentaxi kan je vooraf eenvoudig online een luchthaventaxi regelen. Een taxi overdag, midden in de nacht, doordeweeks of in het weekend; alles is mogelijk bij ons, onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van Haarlem naar Schiphol te vervoeren. Wil je graag een taxi van Schiphol naar Haarlem? Ook dan kan je bij sneleentaxi terecht, we zorgen ervoor dat je op tijd wordt opgehaald. Bij ons zijn chauffeurs aangesloten die zowel vanuit Haarlem als Schiphol Airport vervoeren. Dankzij slimme technologie kunnen zij ritten combineren waardoor we jou een goedkope taxi van Schiphol naar Haarlem kunnen aanbieden, of andersom. Zoek je een taxi voor 4 of meer personen? Geen probleem, wij hebben ook taxibusjes beschikbaar met voldoende bagageruimte. Zelf vinden we het fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Daarom krijg je bij sneleentaxi vooraf het rittarief te zien. Het is heel simpel; na het invoeren van de adresgegevens, het aantal passagiers en de datum wijst de rest zich vanzelf. Een goedkope taxi van Haarlem naar Schiphol of andersom regel je eenvoudig via sneleentaxi, direct daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail van je boeking.

Taxi van Haarlem naar Schiphol

Ga ontspannen op reis met onze Schipholtaxi in Haarlem

Via sneleentaxi kan je vooraf online een taxi bestellen, zo begin je ontspannen aan je reis. De betaling van de taxi vindt plaats via onze website, waardoor je niets meer in de taxi hoeft te voldoen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Direct na de betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Ga je met de taxi van Schiphol Airport naar Haarlem? Ook dan kan je je ontspannen, onze chauffeurs houden namelijk continu de vluchtstatus in de gaten. Ideaal dus. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij de boeking een correct vluchtnummer opgeven. Land je eerder dan verwacht of heb je vertraging? Geen probleem, onze chauffeurs spelen hier altijd zo goed mogelijk op in zodat we jou de beste service kunnen bieden. Tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht blijven we op je wachten. Zo kan je, ook wanneer je vlucht vertraagd is, onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Haarlem. Duurt de vertraging langer, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de douanecontrole of de bagageband? Neem dan rechtstreeks contact op met je vervoerder om hem te informeren. Zijn contactgegevens ontvang je van ons per mail, ruim voordat de rit plaatsvindt. Bestel je rit via sneleentaxi en geniet van de service die wij je te bieden hebben!

Taxi Schiphol - Haarlem

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment eenvoudig een taxi bestellen van Haarlem naar Schiphol of andersom. Jij bent belangrijk voor ons, daarom doen we ons best om jou van alle gemakken te voorzien en je de beste service te bieden. De positieve beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen, zijn ontzettend belangrijk voor ons als bedrijf. Continu monitoren wij de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen en jou het beste bieden. Wij werken alleen samen met betrouwbare vervoerders, hierdoor kan je onbezorgd van Haarlem naar Schiphol reizen of andersom. Onze vervoerders staan altijd voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te brengen, of je nu alleen reist of met meerdere personen in een taxibusje. Ga je naar een zakelijke bijeenkomst? Ook luxe-vervoer behoort tot de mogelijkheden met extra service en comfort. Het komt natuurlijk wel eens voor dat je de taxi toch niet meer nodig hebt. Dat begrijpen we, daarom kan je bij sneleentaxi tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Kies voor gemak en bestel vooraf via sneleentaxi een goedkope Taxi Haarlem Schiphol. Tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9