Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Leeuwarden naar Schiphol

Taxi Leeuwarden Schiphol

Heb je een taxi van Leeuwarden naar Schiphol nodig? Bij sneleentaxi kun je voor het gewenste moment een taxi naar Schiphol bestellen. Ook vanaf Schiphol brengen we je graag weer naar Leeuwarden.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

reiziger van taxi Leeuwarden - Schiphol die wacht op luchthaven

Bestel je taxi Leeuwarden - Schiphol online

Een taxi van of naar Schiphol bestel je in Leeuwarden eenvoudig online. Overal in Nederland kun je bij ons een taxi boeken die je op het gewenste moment van Leeuwarden naar Schiphol brengt. Heb je vervoer vanaf de Amsterdamse luchthaven naar Leeuwarden nodig? Wij vervoeren ook vanaf Schiphol Airport naar friesland! Aangezien wij landelijke dekking hebben, is het overal in Nederland mogelijk om een taxi van of naar Schiphol te bestellen.

Door de samen te werken met vele lokale taxibedrijven kunnen wij altijd een goedkope taxi Leeuwarden - Schiphol aanbieden. Wij zullen je niet in de taxi opzadelen met onverwacht hoge kosten; via onze website heb je altijd vooraf inzicht in de prijs van je rit. Heb je vervoer voor meerdere personen nodig? Voor taxiritten met meer dan 3 reizigers hebben wij een taxibusje van Leeuwarden naar Schiphol beschikbaar!

passagiers die wachten op Schiphol taxi Leeuwarden

Ontdek de service van sneleentaxi.nl

Bij sneleentaxi heeft de verlening van goede service prioriteit. Wij willen dat iedere klant die een taxi van Leeuwarden naar Schiphol geboekt heeft tevreden is. De positieve beoordelingen van onze klanten zijn erg belangrijk voor onze onderneming. Wij blijven de reviews over onze chauffeurs continu monitoren. Door enkel met chauffeurs samen te werken waar wij op kunnen vertrouwen, zorgen wij ervoor dat onze klanten onbezorgd van of naar Leeuwarden reizen. Onze chauffeurs zullen op tijd klaarstaan om je op tijd van of naar Schiphol te brengen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een bestelde taxi wilt annuleren. Als je reisplannen ineens gewijzigd zijn, zullen wij je niet met extra kosten opschepen. Bij ons is het mogelijk om, tot 3 uur voor aanvang van de geboekte rit, de taxi kosteloos te annuleren. Na deze annulering zullen wij het gehele bedrag weer terugstorten zonder annuleringskosten.

reizigers lopen van vliegtuig naar taxi Schiphol Leeuwarden

Ontspannen op reis met onze Schipholtaxi in Leeuwarden

Wanneer je een taxi vooraf besteld, kun je onbezorgd aan je reis beginnen. Onze betaling vindt in zijn geheel online plaats, waardoor men niks meer in de taxi hoeft te betalen. Je betaalt online met iDeal, PayPal of creditcard in je vertrouwde bankomgeving. Na betaling wordt je boeking per mail bevestigd.

Reis je vanaf Schiphol naar Leeuwarden? Dan zullen onze chauffeurs de status van je vlucht in de gaten blijven houden. Mocht er onverhoopt vertraging zijn, dan zal je vervoerder hier rekening mee houden bij het ophaalmoment van je taxirit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de vluchtinformatie die op Schiphol bekend is. Onze vervoerders zullen namelijk na de landing van jouw vlucht tot één uur en tien minuten op je blijven wachten. Hierdoor kun je ook bij vertraging onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Leeuwarden. Ben je langer dan één uur en tien minuten vertraagd? Neem dan zelf persoonlijk contact op met jouw chauffeur. Na de boeking zullen wij de contactgegevens van de chauffeur per mail toesturen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9