Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Leiden naar Schiphol

Taxi Leiden - Schiphol

Een taxi vanaf Leiden naar Schiphol regel je online bij sneleentaxi! Na je reis brengen we je ook weer onbezorgd naar Leiden. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leiden - Schiphol

Bestel je voordelige taxi Leiden-Schiphol online

Ga je bijvoorbeeld op vakantie of op zakenreis en zoek je vervoer van Leiden naar Schiphol? Helemaal super, sneleentaxi staat namelijk graag voor je klaar! Onze chauffeurs brengen je met veel enthousiasme met de taxi naar de luchthaven. Via onze website kan je heel eenvoudig van tevoren een luchthaventaxi regelen. Op welk moment van de dag je ook een taxi nodig hebt van Leiden naar Schiphol; alles is mogelijk bij ons, zowel overdag en in de nacht als doordeweeks en in het weekend. Zoek je een taxi van Schiphol naar Leiden? Geen probleem, ook dan kan je bij sneleentaxi terecht. Onze chauffeur staat op het gewenste tijdstip voor je klaar om je op te halen bij het vliegveld. Bij sneleentaxi zijn chauffeurs aangesloten die ritten verzorgen vanuit zowel Leiden als Schiphol. Met behulp van slimme technologie combineren zij ritten, waardoor jij gebruik kan maken van een voordelige taxi van Leiden naar Schiphol of andersom.

Je hebt bij sneleentaxi keuze uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Zoek je een taxi voor 4 of meer personen omdat je op reis gaat met je familie, een groep vrienden of collega’s? Harstikke leuk, we hebben voor jullie meerdere taxibusjes beschikbaar inclusief genoeg ruimte voor de koffers. Word je verwacht op een zakelijke bijeenkomst? Laat je in stijl vervoeren in een van onze luxe taxi’s en geniet van de extra service en comfort! Bij sneleentaxi snappen we dat het fijn is om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Daarom krijg je bij ons altijd vooraf het rittarief te zien, zonder verrassingen achteraf. Het rittarief verschijnt vanzelf na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum. Een voordelige taxi van Leiden naar Schiphol of andersom boek je via onze website, na je boeking ontvang je een bevestigingsmail.

Taxi van Leiden naar Schiphol

Ga goed voorbereid en ontspannen op reis met sneleentaxi

Heerlijk toch, om vooraf een taxi te regelen waardoor je goed voorbereid en ontspannen aan je reis kan beginnen? Bij sneleentaxi gebeurt de betaling van de taxi vooraf via onze website, hierdoor hoef je er in de taxi niet meer aan te denken en kan je met een gerust hart je reis starten. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Nadat de boeking is afgerond, ontvang je van ons een duidelijke bevestigingsmail met daarin alle gegevens die je nodig hebt.

Reis je van Schiphol naar Leiden? Ook dan kan je zorgeloos gebruik maken van onze taxiservice, onze chauffeurs houden namelijk de vluchtstatus in de gaten. Dit doen ze aan de hand van het vluchtnummer wat je bij de boeking kan opgeven. Of je nou eerder landt of wat vertraging hebt, wij spelen er altijd zo goed mogelijk op in zodat we jou de beste service kunnen bieden. Een onderdeel van onze service is dat onze chauffeurs tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je blijven wachten. Hierdoor kan je, ook wanneer je vlucht vertraagd is, onbezorgd van Schiphol naar Leiden reizen. Mocht de vertraging langer duren, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de bagageband, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om hem te informeren. Je ontvangt zijn contactgegevens van ons per mail, ruim voordat de rit plaatsvindt. Ga compleet ontspannen op reis via sneleentaxi en geniet van de service die wij je bieden!

Taxi Schiphol - Leiden

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je gedurende de hele dag een taxi bestellen. Wat je bestemming ook is, wij brengen je ernaartoe. Heel blij worden we van tevreden passagiers, daarom doen we er alles aan dat je straks met een glimlach terugdenkt aan je geboekte rit van Leiden naar Schiphol of andersom. Een goede service is dus een van onze hoogste prioriteiten. Van onze klanten ontvangen wij regelmatig positieve beoordelingen over hun taxirit. Beoordelingen zijn voor ons als bedrijf heel belangrijk, zo maken we sneleentaxi elke dag een beetje beter en waarborgen we de kwaliteit van onze taxiservice. Dit doen we door continu de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs te monitoren. Je kan bij ons met een gerust hart een taxi bestellen van Leiden naar Schiphol of andersom, wij werken namelijk alleen samen met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck moeten voldoen.

De chauffeurs van sneleentaxi staan op elk moment van de dag met een glimlach voor je klaar om je op het gewenste tijdstip naar je bestemming te vervoeren. Heb je de taxi niet meer nodig omdat je reis niet doorgaat? Daar hebben we begrip voor, je kan bij sneleentaxi tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Ervaar het gemak en boek van tevoren via sneleentaxi een voordelige taxi van Leiden naar Schiphol of andersom. Graag tot sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9