Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Utrecht naar Schiphol

Taxi Utrecht - Schiphol

Met een Schiphol taxi Utrecht reis je zorgeloos naar de luchthaven! Vanuit Utrecht rijden we voor een scherpe prijs naar Schiphol. Ook vanuit Schiphol brengen we je graag naar Utrecht.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Utrecht - Schiphol

Bestel je goedkope taxi Utrecht - Schiphol online

Heb je vervoer van of naar Schiphol nodig? Wij brengen je graag met de taxi naar de luchthaven! Op ieder gewenst moment kunnen wij je vanuit Utrecht naar Schiphol vervoeren. Heb je een taxi van Schiphol naar Utrecht nodig? Ook dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. In heel Nederland hebben wij chauffeurs actief die zowel vanuit Utrecht als Schiphol Airport vervoeren. Door onze ruime beschikbaarheid in vervoerders kunnen wij altijd een scherp tarief voor ritten tussen Utrecht en Schiphol rekenen. Heb je een taxi voor meerdere personen nodig? Voor taxiritten met 4 of meer reizigers hebben wij een taxibusje van Utrecht naar Schiphol beschikbaar!

Bij sneleentaxi weet je altijd waar je aan toe bent; bij ons weet je altijd vooraf hoeveel de rit gaat kosten. Voer je adresgegevens, de vertrekdatum en het aantal passagiers in om onze ritprijs te berekenen. Een goedkope taxi van Utrecht naar Schiphol bestel je eenvoudig online bij sneleentaxi!

Taxi van Utrecht naar Schiphol

Begin ontspannen aan je reis met onze Schipholtaxi in Utrecht

Wanneer je een taxi vooraf besteld, kun je ontspannen aan je reis beginnen. De betaling van de taxi vindt online plaats waardoor je niks meer in de taxi hoeft te betalen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDeal, PayPal of creditcard. Na betaling krijg je de boeking per mail bevestigd.

Heb je een taxi van Schiphol naar Utrecht besteld? Dan houden wij de status van je vlucht in de gaten. Mocht je vlucht vertraagd zijn, dan zal jouw chauffeur hier rekening mee houden bij het ophalen. De vervoerder zal hierbij gebruik maken van de vluchtinformatie die op luchthaven Schiphol bekend is. Onze chauffeurs blijven tot één uur en tien minuten na de landing van jouw vlucht op je wachten. Hierdoor kun je ook wanneer je vlucht vertraagd is onbezorgd met onze Schipholtaxi naar Utrecht. Ben je langer dan één uur en tien minuten vertraagd? Dan kun je contact opnemen met je vervoerder. De contactgegevens van jouw chauffeur zullen we per mail toesturen.

Taxi Schiphol - Utrecht

Ontdek de service van sneleentaxi.nl

Bij sneleentaxi staat goede service voorop. Wij willen dat al onze klanten tevreden zijn over hun geboekte taxi van Utrecht naar Schiphol. De positieve beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen zijn ontzettend belangrijk voor ons als bedrijf. Wij blijven de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs continu monitoren. Doordat wij alleen met betrouwbare vervoerders samenwerken, zorgen wij ervoor dat onze klanten onbezorgd van Utrecht naar Schiphol (of andersom) reizen. Onze vervoerders staan voor je klaar om je op tijd van of naar vliegveld Schiphol te rijden.

Het gebeurt natuurlijk wel eens dat je een bestelde taxi wilt annuleren. Als je reisplannen ineens gewijzigd zijn, zullen wij je niet opzadelen met extra kosten. Bij ons is het daarom mogelijk om, tot 3 uur voor aanvang van de geboekte rit, de taxi kosteloos te annuleren. Nadat de rit geannuleerd is, zullen wij het gehele bedrag weer terugstorten zonder annuleringskosten.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9