Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi van Zoetermeer naar Schiphol

Taxi Zoetermeer - Schiphol

Taxi vanaf Zoetermeer naar Schiphol nodig? Wij brengen je graag naar de luchthaven! Bereken vooraf onze ritprijs en boek je taxi voordelig online! Ook ritten vanaf Schiphol naar Zoetermeer kunnen bij ons geboekt worden.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zoetermeer - Schiphol

Boek je goedkope taxi Zoetermeer-Schiphol online

Zoek je vervoer van Zoetermeer naar Schiphol? Super, bij sneleentaxi ben je aan het juiste adres! We brengen je met veel plezier met de taxi naar de luchthaven. Via onze website kan je heel eenvoudig van tevoren een luchthaventaxi regelen. Of je nou overdag of midden in de nacht een taxi nodig hebt, doordeweeks of in het weekend; alles is mogelijk bij ons, onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van Zoetermeer naar Schiphol te brengen. Ben je op zoek naar een taxi van Schiphol naar Zoetermeer? Geen probleem, ook dan kan je bij sneleentaxi terecht. We zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip wordt opgehaald. Onze chauffeurs rijden in heel Nederland en verzorgen ritten vanuit zowel Zoetermeer als Schiphol. Door slimme technologie kunnen zij ritten combineren, waardoor we jou een goedkope taxi kunnen aanbieden van Zoetermeer naar Schiphol of andersom.

Bij sneleentaxi heb je de keuze uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Kies bijvoorbeeld voor een luxe taxi en geniet van de extra service en comfort. Ga je met een groep vrienden op reis en zoek je een taxi voor 4 of meer personen? Bij ons is alles mogelijk, we hebben voor jullie meerdere taxibusjes beschikbaar inclusief genoeg bagageruimte. Zelf vinden we het fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent, daarom krijg je bij sneleentaxi altijd vooraf het rittarief te zien. Zonder verrassingen achteraf. Vul de adressen in, het aantal passagiers en de datum en het bijbehorende tarief verschijnt vanzelf. Een goedkope taxi van Zoetermeer naar Schiphol of andersom regel je eenvoudig via onze website, direct na de boeking ontvang je van ons een duidelijke bevestigingsmail.

Taxi van Zoetermeer naar Schiphol

Ga ontspannen op reis met sneleentaxi

Hoe fijn is het om vooraf al een taxi geregeld te hebben, waardoor je helemaal ontspannen aan je reis kan beginnen? De betaling van de taxi gebeurt via onze website, hierdoor hoef je niets meer in de taxi te voldoen en kan je compleet ontspannen. In je vertrouwde bankomgeving betaal je met iDEAL, Paypal of creditcard. Na de betaling ontvang je van ons direct een bevestiging van je boeking.

Onze chauffeurs houden continu je vluchtstatus in de gaten, aan de hand van het vluchtnummer wat is opgegeven bij de boeking. Ook als je dus van Schiphol naar Zoetermeer reist, hoef je je geen zorgen te maken. Land je eerder dan verwacht of heb je vertraging? Dat kan gebeuren, we spelen er altijd zo goed mogelijk op in zodat we jou de beste service kunnen bieden. We blijven tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Hierdoor kun je onbezorgd met de taxi van Schiphol naar Zoetermeer, ook wanneer je vlucht vertraagd is. Als de vertraging langer duurt, bijvoorbeeld vanwege oponthoud bij de douanecontrole, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met je vervoerder om hem te informeren. Zijn contactgegevens ontvang je van ons per mail, ruim voordat je gebruikmaakt van de taxi. Boek je rit via sneleentaxi en geniet van de service die wij je te bieden hebben!

Taxi Schiphol - Zoetermeer

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Via sneleentaxi kan je op elk moment eenvoudig een taxi bestellen, wat je bestemming ook is. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, we willen namelijk dat al onze passagiers tevreden zijn over en met een glimlach terugdenken aan hun geboekte rit van Zoetermeer naar Schiphol of andersom. Regelmatig ontvangen wij van onze klanten positieve beoordelingen over hun taxirit, dat is heel belangrijk voor ons als bedrijf. Door de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs continu te monitoren, waarborgen wij de kwaliteit over onze dienstverlening en kunnen we jou de beste service bieden. Wij werken alleen samen met betrouwbare vervoerders die aan een kwaliteitscheck moeten voldoen, hierdoor kan je met een gerust hart reizen van Zoetermeer naar Schiphol of andersom.

Dag in dag uit staan onze vervoerders voor je klaar om je op tijd naar je bestemming te brengen. Het komt natuurlijk weleens voor dat je je taxi toch niet meer nodig hebt. Dat begrijpen we, daarom kan je bij sneleentaxi tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Kies voor gemak en bestel vooraf via sneleentaxi een goedkope taxi van Zoetermeer naar Schiphol of andersom. We verwelkomen je graag als passagier van sneleentaxi!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9