Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Ahoy

Taxi Rotterdam Ahoy

Taxi naar Rotterdam Ahoy nodig? Ga je bijvoorbeeld naar de Vrienden van Amstel Live? Boek jouw vervoer naar Ahoy Rotterdam en geniet van een verzorgde avond!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Rotterdam Ahoy

Reis ontspannen naar het evenement in Ahoy

Wist je dat Rotterdam Ahoy samen met de wederopbouw van Rotterdam in 1950 is gebouwd? Jaarlijks vinden er nu verschillende soorten evenementen plaats. Of het nou gaat om een concert, een festival, of een voetbalwedstrijd, Rotterdam Ahoy is the place to be. Ook hebben ze al zo’n 30 events georganiseerd zoals; ABN AMRO World Tennis Tournament, Infra Tech en Europort. Het stadion is een plek waar er gezongen, gedanst of geluisterd kan worden, een plek waar je even alles kunt vergeten. Om deze ervaring nog completer te maken kun je bij sneleentaxi 24/7 vanaf heel Nederland een taxi bestellen naar Rotterdam Ahoy. Je kunt bij ons ook een busje bestellen als je met meer dan 4 personen bent. Ook is het mogelijk om meerdere taxi’s te bestellen, zodat je met de hele groep tegelijk aankomt en weggaat. Samen uit, samen thuis.

Taxi naar Ahoy

Niemand hoeft te bobben

Ga je een avondje feesten met de sterren van Holland in Rotterdam Ahoy of een dag je naar Jeugdvakantieland? Boek dan snel een taxi bij sneleentaxi.nl. Door ons platform bieden wij goedkope taxi’s aan die 24/7 door heel Nederland rijden. Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail met de gegevens van de vervoerder. Als de avond is afgelopen, kun je contact opnemen met de vervoerder en afspreken waar je elkaar ontmoet. Geen stress meer na het event of er nog een taxi beschikbaar is, je kunt zo instappen en na een onbezorgde avond rustig naar huis. Mocht je iets willen wijzigen aan je rit kun je dit 36 uur van tevoren online doen. Toch een wijziging aanbrengen binnen 36 uur? Neem dan contact op met onze support afdeling, zij zijn klaar om je te helpen.

Rotterdam Ahoy taxi

Bestel je taxi naar Rotterdam Ahoy online

Rotterdam Ahoy is een van de grootste evenementenhallen van Nederland en ligt vlakbij het Zuidplein in Rotterdam. Er vinden jaarlijks verschillende sportevenementen plaats zoals: Premier League Darts, Wooning Zesdaagse van Rotterdam of ABN AMRO World Tennis Tournament. Andere terugkomende events zijn: De vrienden van Amstel Live, een concert met de grootste artiesten van Nederland. Het North Sea Jazz Festival, of het Studio 100 Zomerfestival. Rotterdam Ahoy is een plek waar er voor iedereen wel iets te vinden is. Samen met je vrienden kun je bij sneleentaxi een privé taxi bestellen. Mocht je onverwachts niet meer weggaan, dan kun je bij ons tot 3 uur van tevoren de kosteloos annuleren. Ga je naar een zakelijk event? Het is bij ons ook mogelijk om een luxe auto te boeken. Sneleentaxi zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt en dat je comfortabel, gemakkelijk en snel op locatie bent.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9