Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar IJsselhallen

Taxi IJsselhallen

Met een taxi naar IJsselhallen reis je onbezorgd naar dé evenementenlocatie van Noordoost-Nederland. Regel je IJsselhallen taxi voordelig online bij sneleentaxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi IJsselhallen

Boek je taxi naar de IJsselhallen online

Ben je op zoek naar een taxi naar het Dutch Oktoberfest of naar de Open Doors dag? Zoek dan niet verder. Wij als sneleentaxi rijden door heel Nederland en zijn 24/7 beschikbaar voor een taxirit. Zo rijden wij ook van en naar de IJsselhallen in Zwolle en staan we klaar om jou te brengen naar het evenement waar je naartoe wilt. Door onze slimme technologie is het boeken van een taxi heel simpel. Bereken de ritprijs op onze website en boek de taxi die het best bij je past. Reis je liever elektrisch of met luxe vervoer? Geen enkel probleem, ook dit hebben wij tot onze beschikking.

Taxi naar IJsselhallen

Onbezorgd genieten van een evenement

De IJsselhallen in Zwolle is een plek waar, door het hele jaar door, diverse evenementen plaatsvinden. Het IJsbeeldenfestival in Zwolle is al een aantal jaren een grote hit. Tijdens dit event komen de beste ijskunstenaars ter wereld naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met kilo’s sneeuw om ijs sculpturen te maken. Is al dat ijs je toch een beetje te koud? Carp Zwolle is Europa’s grootste karperbeurs en ook deze is te bewonderen in de IJselhallen. En daarna kun je nog door om een speciaal biertje te drinken in de binnenstad. Gelukkig hoef je niet te discussiëren over wie de bob zal zijn, want met sneleentaxi regel je taxi van tevoren en brengt die je veilig thuis. Reis je met meerdere mensen? Dat is geen probleem, je kunt bij ons tussenstops toevoegen, zodat iedereen weer op zijn eigen adres wordt afgezet.

IJsselhallen taxi

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Bij sneleentaxi kun je een taxibus boeken tot 8 personen. Mocht je met meer mensen zijn dan is het ook mogelijk om meerdere taxi’s te boeken. Onze support medewerkers denken graag met je mee als je ergens tegen aanloopt. Onze vervoerders rijden door heel Nederland van en naar de IJsselhallen in Zwolle. Van plan om dit jaar naar Holiday on Ice te gaan? Ga dan met een gerust hart onderweg en boek je taxi bij sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9