Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar Klokgebouw

Taxi Klokgebouw

Een taxi naar Klokgebouw in Eindhoven nodig? Onze chauffeurs rijden van en naar de concerthal vanuit heel Nederland. Boek je taxi voor een scherp tarief bij ons online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Klokgebouw

Bestel je taxi naar het Klokgebouw online

Via sneleentaxi kan je voor een scherp tarief met de taxi naar het Klokgebouw in Eindhoven. Onze vervoerders van Taxi Klokgebouw rijden vanuit heel Nederland van en naar dé locatie voor concerten en evenementen in Eindhoven. Het Klokgebouw is een drukbezochte locatie in Eindhoven en trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers. Of er nu een technofeest is of een ontwerp festijn, onze chauffeurs staan klaar om je van en naar het Klokgebouw te vervoeren. De taxi naar het Klokgebouw boek je eenvoudig via sneleentaxi, na de boeking ontvang je direct een bevestigingsmail.

taxi naar Klokgebouw

Geniet onbezorgd van het evenement

Het tegenover het Klokgebouw gelegen evenemententerrein trekt, samen met het Klokgebouw, jaarlijks ruim 500.000 bezoekers. Het Klokgebouw staat bekend om grote evenementen zoals Awakenings en Speedfest. Ook worden onze chauffeurs ingezet voor vervoer van en naar de Dutch Design Week, die hier ook plaatsvindt. Wil je graag in een luxe auto vervoerd worden? Boek dan een luxe taxi en ervaar het gemak wat sneleentaxi te bieden heeft.

Klokgebouw taxi

In heel Nederland een taxi bestellen

Via sneleentaxi kan je op elk moment een goedkope taxi bestellen naar het Klokgebouw. Of het nou dag of nacht is, doordeweeks of in het weekend; onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van en naar het Klokgebouw in Eindhoven te vervoeren. Dankzij slimme technologie zijn wij in staat om in heel Nederland een goedkope Taxi Klokgebouw te leveren. Wil je graag een taxi voor 4 of meer personen? Bij ons kan je ook een taxibusje bestellen. Heb je de taxi toch niet meer nodig? Dan kan je, tot 3 uur voor aanvang van de rit, je boeking kosteloos annuleren.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9