Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Charleroi

Taxi Charleroi

Taxi naar Charleroi Airport nodig? Dit boek je eenvoudig bij ons online! Voer het adres, de datum en het aantal reizigers in om de ritprijs te berekenen. Voor een scherpe prijs brengen wij je van en naar Charleroi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Charleroi

Begin je reis met een taxi naar Charleroi Airport

Vanuit heel Nederland is het mogelijk om een goedkope taxi naar Charleroi Airport (Brussel) te bestellen. Begin onbezorgd aan je reis, en regel vooraf een taxi naar de luchthaven. Onze taxichauffeurs zullen je op het gewenste tijdstip naar het vliegveld brengen, zodat je uitgerust aan je reis kunt beginnen.

Door het gebruik van slimme technologie kunnen wij altijd laag geprijsde ritten aanbieden; onze ritten zijn altijd goedkoper dan wanneer er een prijs per kilometer gerekend wordt. Of je nu alleen of met meerdere personen reist, wij brengen je graag met een goedkope taxi naar Charleroi Airport. Voor ritten met 4 of meer passagiers hebben wij taxibusjes beschikbaar. Reis je zakelijk? Ook luxe vervoer is mogelijk!

Taxi naar Charleroi

Kosteloos annuleren bij onze Charleroi Airport Taxi

Wij begrijpen dat er zich situaties kunnen voordoen die ertoe leiden dat je de geboekte taxi wilt annuleren. Zijn er gewijzigde plannen waardoor de reis niet meer doorgaat? Wij zullen je dan niet met extra kosten opschepen! Je kunt de boeking (tot 3 uur voor vertrek) kosteloos annuleren.

De betaling voor deze boeking zal bij annulering terug worden gestort op de rekening waarmee de rit geboekt is. Het bedrag zal binnen 3 werkdagen weer op je rekening staan als er met iDeal betaald is.

Charleroi Airport taxi

Taxi Charleroi Airport blijft ook bij vertraging wachten

Onze chauffeurs maken bij het ophalen gebruik van de aanvullende informatie van je vlucht die op Airport Charleroi bekend is. Met de status van je vlucht zal de vervoerder rekening houden om het ophaalmoment van je rit te bepalen. Er zal namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je gewacht worden.

Wanneer er door onverwachte omstandigheden extra vertraging veroorzaakt wordt (bijvoorbeeld door problemen met de bagage), dan kan je altijd in contact komen met de chauffeur van Taxi Charleroi om dit met hem te bespreken. De contactgegevens van de chauffeur worden in de bevestigingsmail toegestuurd.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9