Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar Keulen

Taxi Keulen

Boek je taxi naar Keulen Airport online! Voor een scherp tarief boek je een taxi van en naar Keulen Airport bij ons online. Is je vlucht vertraagd? Wij blijven ook bij vluchtvertraging op je wachten!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Keulen

Bestel je taxi naar Keulen bij sneleentaxi

Vanuit heel Nederland rijden wij met de taxi naar Keulen. Begin onbezorgd aan je reis, en regel vooraf een taxi naar Keulen. Onze taxichauffeurs brengen je op het gewenste tijdstip naar het vliegveld, zodat je uitgerust aan je reis kan beginnen.

Voor een goedkope taxi naar Keulen ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Door het gebruik van slimme technologie kunnen wij altijd scherp geprijsde Keulen taxiritten aanbieden; onze ritprijs is altijd goedkoper dan die van chauffeurs die een prijs per kilometer rekenen. Of je nu alleen, of met meerdere personen reist, wij brengen je graag op tijd naar vliegveld Keulen. Voor ritten met meer dan drie passagiers hebben wij taxibusjes beschikbaar. Reis je zakelijk? Ook luxe vervoer naar Keulen is mogelijk!

Taxi naar Keulen

Je Keulen taxi kun je kosteloos annuleren

Wij begrijpen goed dat er zich soms situaties voordoen die ertoe leiden dat je de geboekte Taxi Keulen wilt annuleren. Zijn er bijvoorbeeld gewijzigde plannen waardoor de reis niet meer doorgaat? Wij zullen je dan niet opschepen met extra kosten. Bij ons kun je de boeking (tot 3 uur voor vertrek) kosteloos annuleren.

Bij annulering zal het bedrag terug worden gestort op de rekening waarmee de rit geboekt is. Dit bedrag zal binnen drie werkdagen weer op je rekening staan wanneer er met iDeal betaald is.

Keulen Airport taxi

Taxi Keulen houdt de status van je vlucht in de gaten

Ben je op zoek naar een taxi vanaf Keulen naar Nederland? Onze chauffeurs maken bij het ophalen gebruik van de aanvullende vluchtinformatie die op Airport Keulen bekend is. Met de status van je vlucht zal de vervoerder van taxi Keulen rekening houden om het ophaalmoment van je rit te bepalen. Na landing van je vlucht zal er namelijk tot één uur en tien minuten op je gewacht worden.

Wanneer er door onverwachte omstandigheden een langere vertraging veroorzaakt wordt (bijvoorbeeld door problemen met de bagage), dan is het altijd mogelijk om in contact komen met de chauffeur om dit met hem te bespreken. De contactgegevens van de vervoerder worden in de bevestigingsmail toegestuurd.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9