Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Delft taxi

Taxi Delft

Bestel je Delft taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Delft. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Delft

Taxi Delft - sneleentaxi.nl

Nét van plan om te vertrekken naar jouw werk, tot je erachter kwam dat de wagen niet start? Wil je zo snel mogelijk naar een zekere locatie in Delft en heb je geen zin om daarvoor de fiets te pakken? Of ben je een avondje uit geweest in de sfeervolle binnenstad en wil je graag op een verantwoorde manier naar huis? In alle gevallen ben je bij Taxi Delft aan het juiste adres. Taxi Delft staat 24 uur zeven dagen per week voor je klaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Delft taxi

Taxicentrale Delft: hét vervoersmiddel voor iedereen!

De historische stad Delft is geliefd bij verschillende soorten mensen. Met haar ruim 100.000 inwoners is het ook een dicht bevolkte stad, waar auto, fiets en openbaar vervoer elkaar in rap tempo afwisselen. Met de aanwezigheid van de beroemde Technische Universiteit heeft Delft tevens een rijk studentenleven. En met haar vele monumenten, musea en andere bijzondere bezienswaardigheden is Delft een stad waarin je graag zo snel mogelijk van A naar B wordt gebracht. Vervoer nodig? Boek dan bij Taxi Delft: hét vervoersmiddel voor iedereen. Taxi Delft brengt je binnen mum van tijd naar alle plaatsen in de stad, van de buitenwijken tot aan musea die het kenmerkende Delfts Blauw exposeren.

Taxicentrale Delft

Sneleentaxi biedt kwaliteit

Met Taxi Delft staat er direct een taxi voor je klaar, waardoor je jouw reis zo snel mogelijk kunt vervolgen. Wanneer en waar vandaan je ook maar belt: de ervaren chauffeurs hebben kennis van de (binnen)stad en brengen je via de snelste route naar de plaats van bestemming. Heb je een taxi nodig voor de volgende dag? Dat is geen probleem! Taxi Delft helpt graag met het vervullen van al jouw vervoerswensen. Taxi Delft nodig? Boek nu online. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Informatie over Delft


Inwoners: 101.030
Gemeente: Delft
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Delft: Station Delft, Delft Campus
Bekende wijken:Hof van Delft, Wippolder, Vrijenban, Voorhof, Tanthof-Oost, Tanthof-West, Binnenstad, Westerkwartier, Schieweg
Evenementen:Delft Fringe Festival, Taptoe Delft, Jazz Festival Delft, De Mooiweerspelen, Car Art festival, Westerpop, Delft Chamber Music Festival, Bluesfestival Delft, Lichtjesavond, Festival Aangeschoten Wild
Populaire bezienswaardigheden:
• Museum Prinsenhof Delft
• Vermeer Centrum Delft
• Oude Kerk
• Royal Delft
• Stadhuis van Delft
• Science Centre Delft (TU Delft)
• PAAUW De Delfts Blauw Fabriek

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9