Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dordrecht taxi

Taxi Dordrecht

Met de Dordrecht taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Dordrecht!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dordrecht

Taxi Dordrecht - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar betrouwbaar, efficiënt en comfortabel vervoer in de regio Dordrecht, bent je hier aan het juiste adres. Boek nu bij Taxi Dordrecht, bijvoorbeeld wanneer je reist vanaf het treinstation naar plaatsen met een minder goede verbinding van het openbaar vervoer. Boek bij ons en wij halen je op het gewenste moment op. Onze betrouwbare chauffeurs brengen je veilig op jouw bestemming en vertellen je graag over de omgeving. Met ons kan je zeer eenvoudig reizen naar plaatsen zoals de Biesbosch, Zwijndrecht en Gorinchem. Zodra je in een van onze taxi's bent gestapt, ben je verzekerd van efficiënt taxivervoer tegen een lage prijs. Boek je taxi in Dordrecht via onze website sneleentaxi.nl. Na het boeken ontvang je een bevestiging met de gegevens van de vervoerder die je komt ophalen. Het is bij sneleentaxi ook mogelijk om taxibusje te bestellen, mocht je bijvoorbeeld samen met je vrienden een avond naar Dordrecht willen. Bij onze taxicentrale in Dordrecht heb je geen gezeur met betalen. Vooraf kun je al berekenen hoeveel de taxi gaat kosten en dit betaal je vooraf. Boek nu je taxi op onze website. Onze vervoerders staan voor je klaar.

Dordrecht taxi

Waar wil je naartoe met sneleentaxi?

Dordrecht ligt in het zuid-oosten van Zuid-Holland en heeft zo'n 120 duizend inwoners. Het is een favoriete uitvalsbasis voor mensen die werken in Den Haag of Rotterdam. Heb je een zakelijke afspraak in de buurt van Dordrecht en/of is jouw eigen auto kapot? Boek bij Taxi Dordrecht! Wij hanteren lage tarieven en je reist voordelig met ons mee. Taxi Dordrecht heeft verschillende soorten taxi's tot zijn beschikking, waardoor er altijd mogelijkheden bestaan om bijvoorbeeld met een groep of gezin te reizen. Wil je meer van Dordrecht ontdekken? Uniek is bijvoorbeeld het Onderwijsmuseum aan de Burgemeester van Raadtsingel, waar je bij buitenkomst vanzelfsprekend weer met ons meerijdt voor jouw volgende bestemming. Misschien wil je  wel naar Park Merwestein, dat zijn oorsprong kent in 1884? Taxi Dordrecht kent de beste routes en brengt je er direct naartoe. Wij helpen je graag met al jouw vervoerswensen. Wij helpen je graag met al jouw wensen. Boek je taxi in Dordrecht nu op sneleentaxi.nl.

Taxicentrale Dordrecht

Taxicentrale Dordrecht kent de regio

In plaats van met het openbaar vervoer, wat maakt dat je vaak moet zoeken naar jouw volgende bestemming, brengt onze chauffeur je zonder problemen van A naar B en kan je de mooiste plekjes van de regio ontdekken. Aangezien onze chauffeurs de omgeving op hun duimpje kennen, zal er niets zijn dat aan jouw aandacht ontsnappen kan. Ter afsluiting brengt Taxi Dordrecht je desgewenst naar een van de betere restaurants voor een overheerlijk diner, alwaar je na afloop weer wordt opgehaald. Informatie over de betere slaapplaatsen kunnen onze chauffeurs je ook geven. Taxi Dordrecht is graag jouw gids. Bij sneleentaxi zijn er vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een elektrische auto te boeken. Ook je huisdieren zijn welkom in onze taxi's. Wel is het handig als je dan je eigen kennel meeneemt. Bij Taxi Dordrecht kom je niet voor verrassingen te staan, want je bent altijd verzekerd van een privé taxi. Na een dagje ontspannen in de Biesbosch halen wij je met alle liefde weer op en brengen je veilig thuis. Mocht je rit onverhoopt toch niet meer doorgaan, dan is het mogelijk om de taxi tot 3 uur van tevoren kosteloos te annuleren. Twijfel niet langer en boek je taxi van en naar Dordrecht via onze website online!

Informatie over Dordrecht


Inwoners: 118.899
Gemeente: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Dordrecht: Station Dordrecht, Station Dordrecht Stadspolders, Station Dordrecht Copernicusweg
Bekende wijken:Reeland, Transvaalbuurt, Indische buurt, Vogelbuurt, Land van Valk de Staart, Oud-Krispijn, Nieuw-Krispijn, Stadspolders, Wielwijk, Crabbehof-Zuidhoven, Sterrenburg
Evenementen: Dordt in Stoom, Boekenmarkt, Bachfestival Dordrecht, Kerstmarkt Dordrecht, Wantijfestival, Kunstrondje Dordt, Dwars Door Dordt-loop, Boulevard of Dance, Cellofestival
Populaire bezienswaardigheden:
• Nationaal Park De Biesbosch
• Dordrechts Museum
• Huis Van Gijn
• Het Hof van Nederland
• Hollandse Biesbosch
• Grote Kerk
• Biesboschcentrum Dordrecht

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9