Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Schiedam taxi

Taxi Schiedam

Een taxi in Schiedam regel je moeiteloos bij sneleentaxi! Bereken onze ritprijs vooraf online en regel voordelig een taxi van of naar Schiedam!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Schiedam

Taxi Schiedam - sneleentaxi.nl

Wil je zoveel mogelijk plekjes zien in de bijzondere stad Schiedam? Boek dan bij Taxi Schiedam! Op die manier heb je alle tijd om de mooie molens van Schiedam te bekijken en kan je daarna heerlijk eten in de sfeervolle binnenstad. Of je reist natuurlijk in onze taxi naar het nabijgelegen Rotterdam. Via sneleentaxi.nl bestelt je nu zeer snel en eenvoudig Taxi Schiedam. Een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio zal je vervolgens komen ophalen op jouw locatie. Vervolgens word je op comfortabele wijze zo snel mogelijk naar jouw bestemming gebracht. Bij Taxi Schiedam ben je altijd verzekerd van een privé taxi. Je neemt je bagage kosteloos mee en als je je rit wilt wijzigen kan dit 36 uur van tevoren in je eigen account. Mocht je rit onverhoopt niet meer nodig zijn, dan kun je tot 3 uur van tevoren de rit annuleren. Boek nu je taxi online op sneleentaxi.nl. De taxicentrale in Schiedam is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Schiedam taxi

Taxicentrale Schiedam brengt je naar alle molens van Schiedam

Schiedam is voornamelijk bekend vanwege haar ligging dichtbij Rotterdam, de compacte binnenstad en het feit dat Sinterklaas er enkele jaren geleden met zijn boot aankwam. Maar het allerbekendste aan deze Zuid-Hollandse stad is de aanwezigheid van de vele molens. En niet zomaar molens: in Schiedam vind je de grootste exemplaren ter wereld. Er is alleen één probleem: ze liggen een aardig eindje bij elkaar vandaan. En als je ze allemaal wilt zien, heb je toch echt een kwalitatief vervoersmiddel nodig. Boek daarom bij Taxi Schiedam en bezoek binnen een mum van tijd alle molens die je van dichtbij wilt zien. Onze vervoerders zijn van tevoren gescreend, je kunt er daarom vanop aan dat je een betrouwbare vervoerder krijgt. Met liefde brengt sneleentaxi je van A naar B. Het is ook mogelijk om een taxi te boeken vanaf Schiedam naar de luchthavens. Kijk op sneleentaxi.nl en voer jouw wensen in. Taxi Schiedam staat voor je klaar.

Taxicentrale Schiedam

Sneleentaxi, ook voor langere ritten

Schiedam heeft echter nog veel meer te bieden. De molens zijn slechts één reden om te kiezen voor Taxi Schiedam. We hebben het nog niet eens gehad over de praktische redenen. Want een taxi komt ook meer dan van pas tijdens een avondje stappen in een van de in Schiedam gelegen kroegen. Misschien heb je wel autopech en zoek je naar een geschikte manier om op het werk te komen. Of misschien moet je wel naar Schiphol of naar Den Haag. In alle gevallen biedt de taxicentrale in Schiedam de oplossing. Met Taxi Schiedam kan je altijd worden vervoerd, of dat nu à la minute moet gebeuren of op een later moment. Daarnaast biedt Taxi Schiedam meerdere soorten taxi's, waaronder busjes waar meerdere personen in kunnen. En zijn er nog andere specifieke wensen, dan is het geen probleem als je deze tijdens je boeking doorgeeft. Kinderen zijn ook van harte welkom in onze taxi’s. Tijdens het boeken kun je aangeven of je een kinderzitje nodig hebt of niet. Onze vervoerder zal hier dan rekening mee houden. Na het boeken ontvang je een bevestiging met de gegevens van de vervoerder. Klopt er iets niet? Geen probleem, je kunt tot 36 uur van tevoren de rit wijzigen en tot 3 uur van tevoren de rit annuleren. Kortom: vervoersmiddel in de stad Schiedam nodig? Schroom niet en boek bij Taxi Schiedam voor een comfortabele, handige en efficiënte manier van reizen.

Informatie over Schiedam


Inwoners: 77.920
Gemeente: Schiedam
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Schiedam: Station Schiedam Centrum
Bekende wijken:Nieuwland, Groenoord, Kethel, Woudhoek, Spaland/Sveaparken
Evenementen: Brandersfeesten, De Bonte Koe Chocolade Festival, Fotofestival Schiedam, Opera aan de Schie, Suikerzoet Filmfestival, Wereldmuziekfestival Verueño, Where we've met
Populaire bezienswaardigheden:
• Historische stadsgezichten
• St. Janskerk
• Zakkendragershuisje
• St. Liduina Basiliek met Heilig Hartbeeld
• De grachten van Schiedam
• Stedelijk Museum Schiedam
• Zeven stellingmolens

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9