Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je taxi naar de Kuip

Taxi de Kuip

Een taxi naar de Kuip boek je eenvoudig online. Geniet van een mooie wedstrijd of concert en laat je in heel Nederland ophalen of afzetten door onze chauffeurs.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi de Kuip

Voordelig met de taxi naar De Kuip

Via sneleentaxi kan je voor een scherp tarief met de taxi naar De Kuip in Rotterdam. Vanuit heel Nederland rijden onze vervoerders van en naar deze veelzijdige evenementenlocatie, wat al sinds 1937 de thuishaven is van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. De Kuip is een drukbezocht stadion en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Van populaire voetbalwedstrijden tot grote feesten, congressen, vergaderingen en beurzen: onze chauffeurs staan klaar om je van en naar de trots van Rotterdam te vervoeren. Taxi De Kuip bestel je eenvoudig via sneleentaxi, je ontvangt direct per mail een bevestiging van je boeking.

taxi naar de Kuip

Sneleentaxi brengt je naar de wedstrijd of het evenement

In De Kuip in Rotterdam vinden jaarlijks honderden grote en kleine evenementen plaats. Het stadion wordt regelmatig gebruikt voor voetbalwedstrijden van Feyenoord, daarnaast is De Kuip ook jaarlijks de locatie voor de KNVB-bekerfinale. Wist je dat je in De Kuip een rondleiding kan krijgen en een bezoekje kan brengen aan het Feyenoord Museum? Onze chauffeurs vervoeren je graag van en naar De Kuip in Rotterdam, ook als het om een zakelijke bijeenkomst gaat. Kies bijvoorbeeld voor luxe-vervoer en geniet van de extra service en comfort!

de Kuip taxi

Wij zijn vanuit heel Nederland te boeken

Via sneleentaxi kan je op elk moment vanuit heel Nederland eenvoudig een taxi regelen naar De Kuip in Rotterdam. Onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je naar het stadion te brengen; dag en nacht, doordeweeks en in het weekend. Door slimme technologie kunnen wij in heel Nederland een goedkope Taxi De Kuip aanbieden. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar. Gaat je taxirit onverhoopt niet door? Geen zorgen, bij sneleentaxi kan je tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9