Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Taxi naar GelreDome

Taxi GelreDome

Boek je taxi naar Gelredome eenvoudig online en ervaar het gemak van de taxi. Staat er een evenement of voetbalwedstrijd op het programma? Wij regelen je vervoer!


Ook voor coronatests bij de teststraat in GelreDome kunnen onze taxi's geboekt worden. Meer informatie vind je op onze pagina over ons taxivervoer naar de coronatest.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi GelreDome

Voordelig met de taxi naar het GelreDome

Via sneleentaxi kan je voor een scherp tarief met de taxi naar het GelreDome in Arnhem. Vanuit heel Nederland rijden onze vervoerders van en naar deze veelzijdige evenementenlocatie, de thuisbasis van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Het GelreDome is een drukbezocht stadion met jaarlijks een miljoen bezoekers en wordt ook wel gezien als het grootste theater van Nederland. Van populaire voetbalwedstrijden en concerten tot grote feesten en zakelijke evenementen; onze chauffeurs staan klaar om je van en naar het GelreDome vervoeren. Taxi GelreDome bestel je eenvoudig via sneleentaxi, direct daarna ontvang je van ons per mail een bevestiging van je boeking.

Taxi naar GelreDome

Taxi GelreDome brengt je naar de wedstrijd of het evenement

In het GelreDome in Arnhem zijn jaarlijks vele grote en kleine evenementen. Het stadion is al meerdere keren het decor geweest van top artiesten zoals Marco Borsato en André Rieu. Heb je zin in een feestje met de Snollebollekes in het GelreDome in Arnhem en wil je daarna veilig naar huis met de taxi? Wij regelen je vervoer! Het GelreDome biedt nog meer, wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding achter de schermen? Onze chauffeurs vervoeren je graag van en naar het GelreDome, ook als het om een zakelijke bijeenkomst gaat. Kies bijvoorbeeld voor luxe-vervoer en geniet van de extra service en comfort. Ben je op zoek naar een taxi voor 4 of meer personen? Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar. Samen uit, samen veilig thuis met sneleentaxi!

GelreDome taxi

Taxi GelreDome is vanuit heel Nederland te boeken

Via sneleentaxi kan je op elk moment vanuit heel Nederland eenvoudig een taxi regelen naar het GelreDome in Arnhem. Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend; onze chauffeurs staan altijd voor je klaar om je van en naar het GelreDome te vervoeren. Door slimme technologie kunnen wij in heel Nederland een goedkope Taxi GelreDome aanbieden. Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je de taxi toch niet meer nodig hebt. Bij sneleentaxi kan je, tot 3 uur voor aanvang van de rit, je boeking kosteloos annuleren. Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan? Ervaar ook het gemak van sneleentaxi!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9